Hoewel het pas in augustus 2022 is gemaakt, is Roblox maar elke seconde die je krijgt +1 Jump Power  een van de grootste en snelstgroeiende ervaringen op het platform. Binnen deze ervaring bevinden zich verschillende badges, waaronder degene die we in deze korte handleiding zullen bespreken, de Experiment  -badge. Lees hieronder verder voor meer informatie over het verkrijgen van deze badge.

Hoe de Experiment-badge in Roblox te ontgrendelen, maar elke seconde krijg je +1 Jump Power

Om de Experiment-badge te verdienen, moeten we eerst de Andere Dimensie invoeren. Om dit te doen, gaat u naar de hieronder afgebeelde locatie. Als je de Limitless Void-badge al hebt, weet dan waar we de transparante brug hebben gevonden – deze locatie bevindt zich rechts van die brug.

Als je hier staat, zou je een klein, omheind platform moeten kunnen zien met twee groene banken en een geel kleed onder je – spring naar beneden op dit platform. Aan de achterkant van dit platform zou een bord moeten staan ​​met de tekst DON’T ENTER, samen met een klein valluik. Loop door deze deur om geteleporteerd te worden naar het volgende gebied.

Je zou nu in een kleine gang moeten zijn met een bord aan het plafond met de tekst Dark World, een noob NPC zittend in een stoel en een roze knop op de vloer. Stap op deze knop om de Andere Dimensie binnen te gaan.

Eenmaal hier keer je terug naar dezelfde plaats waar je oorspronkelijk stond in de Normale Dimensie – hieronder zou je een soortgelijk platform moeten zijn waar je op kunt springen.

In plaats van in het luik van deze dimensie te lopen, springen we echter van het platform en landen we op de bank eronder. Loop vanaf hier voorzichtig vooruit naar de getipte lamp. Voor je zou nu een transparante muur moeten zijn – loop door deze muur en ga de kamer erachter binnen.

Binnen in deze kamer is een glazen kast met wat lijkt op een rottend skelet erin. Loop dit skelet binnen om terug geteleporteerd te worden naar het spawnpunt en verdien de Experiment-badge.

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u de bWVtb3J5-badge kunt krijgen in Forgotten Memories – Roblox of Hoe u de 👽badge kunt krijgen in Royale High – Roblox hier op Volsiz!

Geef een antwoord