Sommige Call of Duty Modern Warfare 2-spelers melden dat er een of meer DLC-packs voor één speler ontbreken in de game. Dit kan een zeer frustrerend probleem zijn. Het kan dus erg nuttig zijn om te weten hoe u dit probleem kunt oplossen. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het oplossen van het ontbreken van een of meer DLC-packs voor één speler in COD Modern Warfare 2.

Wat is het probleem met het ontbreken van een of meer DLC-pakketten voor één speler?

Dit is een probleem in de game waarbij spelers merken dat sommige DLC-pakketten voor de singleplayer-campagne in de game ontbreken. Evenzo betekent dit dat spelers die met dit probleem worden geconfronteerd, niet het volledige spel krijgen. Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de nieuwste informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot de stappen voor het oplossen van ontbrekende een of meer DLC-pakketten voor één speler in de game door hieronder te lezen.

Hoe het probleem van een of meer DLC-pakketten voor één speler in Cod Modern Warfare 2 (II) op te lossen?

Hier zijn de vereiste stappen –

1) Eerst en vooral is het belangrijk op te merken dat je je regio/standaardtaal in het spel moet wijzigen naar het Midden-Oosten. Dit kan de ontbrekende DLC-pakketten voor één speler in de game repareren. Om dit te doen, moet je de Battle.Net-gameclient starten.

2) Vervolgens moet je naar de knop Afspelen gaan en op het pictogram van het instellingenwiel ernaast klikken. Dit geeft een lijst met opties. U moet dan de optie Installatie wijzigen in de lijst selecteren.

3) Vervolgens moet u naar Standaardtaal gaan en de optie Taal wijzigen selecteren. Hierna moet u de Arabische taal aanvinken onder de kop Taal installeren. Nu moet je onder Selecteer standaardtaal gaan en de Arabische taal selecteren. U moet hierna op Bevestigen klikken.

4) Klik vervolgens op Update starten en wacht tot het updateproces van de game is voltooid. Nadat de update met succes is voltooid, kun je de game nu starten.

5) Ten slotte kun je nu het ontbrekende probleem met een of meer DLC-pakketten voor één speler in het spel oplossen. Dit lijkt een probleem met de regio te zijn, dus zodra de download is voltooid, schakelt u terug naar de Engelse taal en hebt u zonder problemen toegang tot de inhoud.

Dit was een artikel over de stappen voor het oplossen van het ontbreken van een of meer DLC-packs voor één speler in Call of Duty Modern Warfare 2 (II). Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.Geef een reactie