Er zijn iets meer dan 200 verschillende recepten om te maken en te koken terwijl je door Disney Dreamlight Valley speelt. Elk recept heeft een ander doel en vereist een andere set ingrediënten. Een van deze vele recepten is Beignets. Dit is een 4-sterrenrecept en omdat elk sterniveau gelijk is aan het aantal ingrediënten, betekent dit dat je vier verschillende ingrediënten moet aanschaffen.

Voordat je op zoek gaat naar de ingrediënten die je nodig hebt, is het belangrijk op te merken dat je vooraf een aantal biomen moet hebben ontgrendeld. Je moet het Forest of Valor -bioom ontgrendeld hebben voor 3.000 Dreamlight en het Dazzle Beach -bioom ontgrendeld voor 1.000 Dreamlight.

Dus, hoe maak je beignets?

Recept voor Beignets in Disney Dreamlight Valley

Om beignets te maken, moeten spelers vier verschillende ingrediënten aanschaffen. Deze ingrediënten en waar ze te vinden zijn, zijn als volgt:

  • Tarwe
  • Tarwezaden kunnen worden gekocht bij Goofy’s Stall in het hoofdplein voor één Star Coin. Het duurt in totaal een minuut om te groeien.
  • Canola
  • Je kunt Canola kopen bij Goofy’s Stall in het Forest of Valor-bioom voor 164 Star Coins of alleen de zaden kopen voor 25 Star Coins. Het kweken van Canola duurt ongeveer 35 minuten.
  • Ei
  • Eieren kunnen worden gekocht bij Chez Remy in de Plaza voor 220 Star Coins.
  • Suikerstok
  • Je kunt Sugarcane kopen bij Goofy’s Stall in het Dazzle Beach-bioom voor 29 Star Coins. Je hebt ook de mogelijkheid om in plaats daarvan Sugarcane Seeds van Goofy’s Stall te kopen voor vijf Star Coins. Het kweken duurt ongeveer zeven minuten.

Ga voor meer Disney Dreamlight Valley naar Are Disney Dreamlight Valley servers down? Hoe alleen op Volsiz te controleren.Geef een reactie