Disney Dreamlight Valley is een magische levenssimulatiegame die beschikbaar is op pc en Nintendo Switch en gratis te spelen is met Xbox Gamepass. Werk samen met enkele van de beste Disney-personages, en er volgen nog meer spannende personages, terwijl je het land van Dreamlight Valley herstelt. Het is jouw taak om missies te voltooien, opnieuw in te richten en de vallei te herbouwen tot wat het ooit was. Er zijn tal van upgrades te maken, van Magical Wells en Goofy Stalls tot Moana’s Fishing Boat. Elk komt u ten goede op uw reis door de benodigde materialen en ingrediënten aan te bieden.

Hoe Moana’s vissersboot te upgraden

Als je de zoektocht van Moana volgt, ga je naar een zoektocht om het scheepswrak op Dazzle Beach te repareren. Zodra je alle materialen ervoor hebt verzameld, kun je het ombouwen tot Moana’s vissersboot en het vervolgens upgraden met Dagobert Duck om het nog groter te maken.

Om Moana’s vissersboot te upgraden, nadert u de plek waar deze in uw vallei staat en zoekt u naar het oranje Scrooge McDuck-constructiebord. Als u het bord selecteert, wordt Scrooge naar uw locatie gevraagd en hij zal u vragen of u de upgrade wilt uitvoeren en u vertellen hoeveel het zal kosten.

Waarom zou je Moana’s vissersboot in Disney Dreamlight Valley upgraden?

Het upgraden van de vissersboot van Moana is een uitstekende investering voor uw vallei. De boot verzamelt automatisch vis, zodat u een constante stroom vis heeft die binnenkomt zonder dat u energie hoeft te besteden aan vissen. Dit is perfect voor het bereiden van gerechten waarvoor vis nodig is, om cadeau te doen aan andere vrienden van de Valley of om zelfs wat extra Star Coins te verdienen door ze te verkopen bij Goofy’s Stall.

Moana’s lijst met upgrades voor vissersboten

Nadat je de eerste zoektocht hebt voltooid, kun je Moana’s vissersboot meerdere keren upgraden. Elke keer dat je upgradet, kan de boot een grotere capaciteit aan vissen bevatten. Het kost je echter ook een groter aantal Star Coins. Er zijn in totaal negen upgrades die je tot nu toe kunt maken, waardoor de boot in totaal 20 vissen kan bevatten.

Basis boot Van Quest 2 vissen
Eerste upgrade 1.000 sterrenmunten 4 vissen
Tweede upgrade 2.000 sterrenmunten 6 vissen
Derde upgrade 3.500 sterrenmunten 8 vissen
Vierde upgrade 5.000 sterrenmunten 10 vissen
Vijfde upgrade 10.000 sterrenmunten 12 vissen
Zesde upgrade 20.000 sterrenmunten 14 Vissen
Zevende upgrade 30.000 sterrenmunten 16 Vissen
Achtste upgrade 40.000 sterrenmunten 18 Vissen
Negende upgrade 50.000 sterrenmunten 20 vissen

Wanneer kun je zeldzame vissen krijgen op Moana’s vissersboot?

Je kunt zelfs zeldzame vissen vangen met Moana’s vissersboot, zoals snoekbaarzen en Fugu. Je zult echter de upgrades voor de vissersboot moeten maximaliseren om deze vissen te vangen. Gelukkig is bij elke upgrade de wachttijd voor het aanvullen van vissen korter. Dit betekent dat u in vijf minuten of minder een overvloed aan zeldzame vissen en andere kunt krijgen.

Prioriteit geven aan de upgrades van Moana’s vissersboot is de investering voor uw vallei zeker waard, waardoor u een oneindige voorraad vis heeft om te koken en te verkopen. Dit is essentieel voor je tijd in Dreamlight Valley, vooral omdat het soms lastig kan zijn om zeldzamere vissen te vangen. Met deze upgrades wordt vissen een makkie en verdien je mogelijk wat extra munten.

Op zoek naar meer Volsiz Disney Dreamlight Valley-content? Bekijk onze handleidingen over hoe je je houweel kunt upgraden in Disney Dreamlight Valley of hoe je meer opslagruimte en voorraadruimte krijgt in Disney Dreamlight Valley!Geef een reactie