De hype van het horrorspel Paranormal Tales escaleert dag na dag. Deze game is onlangs aangekondigd via een aankondigingstrailer en sinds de aankondiging willen gamefans graag de releasedatum van Paranormal Tales weten. Als je ook een van die fans bent, blijf dit artikel dan tot het einde lezen om meer over dit onderwerp te weten te komen.

Zoals de naam van het spel al doet vermoeden, is Paranormal Tales puur gebaseerd op paranormale activiteiten die door sommige mensen zijn ervaren en zijn opgenomen in de vorm van videobestanden. In deze game kun je via deze videobestanden in hun leven duiken en ontdekken wat er is gebeurd met de mensen die deze bestanden hebben opgenomen. De mensen die opnamen maakten stierven toen en daar en nu is het een moeilijke taak om in soortgelijke situaties te overleven. De ontwikkelaars zijn al begonnen iedereen te waarschuwen en bang te maken dat het voor iedereen een uitdaging is om deze game te spelen. Momenteel ziet deze game er veelbelovend uit, waardoor de hype onder fans wordt verhoogd. Terugkomend op ons hoofdonderwerp, hier is alles wat je moet weten over de releasedatum van Paranormal Tales.

Releasedatum Paranormal Tales

Om recht als een pijl te praten, is er momenteel geen releasedatum aangekondigd van de kant van functionarissen van Paranormal Tales. De aankondigingstrailer is zojuist uitgebracht op 26 oktober 2022 en de datum is daar niet bekendgemaakt. Dus wanneer de functionarissen een aankondiging doen of zelfs maar een kleine hint geven over de releasedatum, zal Volsiz je zeker zo snel mogelijk op de hoogte houden. Voorspellen kan echter geen kwaad. Dus, hier is een kleine voorspelling over hetzelfde.

Voorspelling (op mening gebaseerd)

Meestal houden games met graphics en gameplay zoals Paranormal Tales het niet leuk dat hun fans blijven wachten. Dit komt omdat de fans zo hun interesse verliezen en de hype die is opgebouwd uit de aankondigingstrailer of andere updates zijn waarde verliest. Ook maakt de Horror Cam-commissie een debuut in de videogame-industrie, zodat ze niet willen dat hun fans blijven wachten en teleurstellingen krijgen in deze vorm. Het is dus zeer voorspelbaar dat Paranormal Tales binnen 3-4 maanden wordt uitgebracht. Maar houd er rekening mee dat dit slechts speculatie van onze kant is en geen bevestigde update.Geef een reactie