Er zijn veel gamers die zich niet op hun gemak voelen bij het spelen van een game met iets anders dan een controller. Als je ook bent opgegroeid met het spelen van games met een controller, wil je dat de volgende game die je speelt controllerondersteuning heeft. Paranormal Tales is de aankomende horror- en duistere game van Horror Cam Committee en Joure, en daarom zijn controller-liefhebbers begonnen met het stellen van vragen of Controller Support beschikbaar is in deze game of niet. Als je ook een soortgelijke vraag in gedachten hebt, lees dan dit artikel verder om alles over dit onderwerp te weten te komen.

Het Horror Cam Committee doet zijn intrede in de videogame-industrie door de game Paranormal Tales te lanceren. Het enige onthulde platform dat door deze game wordt ondersteund, is vanaf nu pc. De ontwikkelaars gebruikten een uniek concept om horrorfans uit te dagen om deze game te spelen als ze moedig genoeg zijn. De eerste gameplay-video’s van deze game zijn ook behoorlijk beangstigend en zien er veelbelovend uit voor fans van horrorvideogames. Maar zou het echt controllerondersteuning bieden? Lees verder om meer te weten.

Ondersteuning voor Paranormal Tales-controller

Deze game is alleen een pc-game als we het over het heden hebben totdat een echt concrete aankondiging door de ontwikkelaars wordt gedaan. En aangezien deze game niet van plan is om op consoles te worden gelanceerd, moeten de ontwikkelaars er ook niet aan hebben gedacht om de volledige controllerondersteuning alleen voor pc-spelers op te nemen.

Dat gezegd hebbende, is er helaas vanaf nu geen nieuws over Controller Support in de Paranormal Tales-game. Het spectrum van gamefans die volledige controllerondersteuning in deze game willen, is groot genoeg dat ontwikkelaars hun beslissing kunnen heroverwegen. Controller-ondersteuning is zo cruciaal dat gamefans de grens kunnen trekken en de beslissing kunnen nemen om de game niet te kopen vanwege het ontbreken van deze functie. Dat hebben we in het verleden bij veel games zien gebeuren. Als je ook de discussie over Paranormal Tales Controller Support op Steam wilt ondersteunen, kun je hierheen gaan en je mening toevoegen. Als er echter iets van de kant van ontwikkelaars komt, zal Volsiz jullie zeker zo snel mogelijk op de hoogte houden.

Vergeet niet te lezen: UNCHARTED Legacy of Thieves Collection Volledige controllerondersteuning: is het beschikbaar?Geef een reactie