Tower of Fantasy Friendly Sand Rabbits kan worden gevonden terwijl je het Vera Plane verkent. Los de bijbehorende puzzels op om een ​​Black Nucleus te krijgen. Deze dieren, ook bekend als Friendly Little Critters, zijn toegevoegd in Tower of Fantasy 2.0 en maken deel uit van het verkenningssysteem van de game.

Hoe schattig ze er ook uitzien, het kan frustrerend zijn om erachter te komen hoe je moet communiceren met Friendly Sand Rabbits, want je krijgt alleen een klein plaatje boven hun hoofd als hint. Om ervoor te zorgen dat u geen Black Nucleus-beloningen mist, vindt u hier alles wat u moet weten.

Vriendelijke zandkonijn verkenningsmonteur

De Friendly Sand Rabbits maken deel uit van de verkenningsmechanica van het Vera Plane. Ze zijn verspreid over de kaart en als je hun puzzels oplost, krijg je een Black Nucleus. Zodra je de Black Nucleus hebt, zal het Sand Rabbit verdwijnen.

Er zijn twee soorten Vriendelijk Zandkonijn: degenen die dansen en zwaaien, en degenen die om eten vragen. Om een ​​beloning van het eerste type te krijgen, moet je een bijbehorende emote gebruiken. Om een ​​beloning van het tweede type te krijgen, moet je het juiste type zeldzaam voedsel verstrekken.

Hoe de vriendelijke zandkonijn-gebaren te beantwoorden?

Laten we eerst eens kijken naar de dansende en zwaaiende Vriendelijke Zandkonijnen. Zoals je zult zien, staat er een afbeelding van een hand boven het Vriendelijke Zandkonijn. Je moet deze emote nabootsen met het chatsysteem van de game. Hier is een stapsgewijze handleiding:

  • Open het chatsysteem (druk op enter).
  • Gebruik fluisteren.
  • Klik op het + teken naast de knop ‘verzenden’ onderaan je scherm.
  • Kies de knop met de twee cijfers linksonder in het scherm.

Je ziet nu een aantal emotes (hetzelfde als op de afbeelding). Ga voor het Vriendelijke Zandkonijn staan ​​en gebruik de emote die overeenkomt met de emote die boven het Konijn wordt weergegeven. Als je twee handen ziet klappen, kies dan het klappende icoon aan de linkerkant. Als je een wuivende hand ziet, kies dan de wuivende emote.

Hoe geef je het Friendly Sand Rabbit voer?

Als het Vriendelijke Zandkonijn een afbeelding van eten laat zien in plaats van een hand, moet je hem voeren. Begin met interactie met het wezen (druk op F) en kies vervolgens ‘voer het’. Als je niet het juiste voedseltype in je inventaris hebt, zal het spel je dat vertellen.

Er zijn slechts drie soorten voedsel waar het Vriendelijke Zandkonijn om zal vragen. Helaas zijn ze te vinden op de Aesperia-kaart (de originele kaart) in plaats van op Vera Plane. Hier leest u hoe u ze kunt herkennen en waar u ze kunt verzamelen:

  • Zwarte truffel: ziet eruit als een bruine klodder. Groeit alleen in Warren. Dit is het noordelijke sneeuwgebied in Aesperia. 
  • Reuzelpompoen: een groene, appelachtige groente. Het is te vinden in The Crown Mines: Omnium Tower.
  • Aasslak: gemakkelijk te herkennen, aangezien het Zandkonijn een afbeelding van een slak laat zien. De aasslakken komen relatief veel voor in het noordelijke deel van Navia.

Veel succes met je reizen door het Vera-vliegtuig en vergeet niet een stel slakken mee te nemen voor de vriendelijke zandkonijnen!Geef een antwoord