Als je op zoek bent naar GTA Online peyoteplanten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Hoewel ze niet volledig uit het spel zijn verwijderd, zijn ze alleen te vinden tijdens specifieke evenementen en zijn daarom geen permanent onderdeel in Los Santos en Blaine County. Ze verschijnen momenteel ongeveer twee keer per jaar een week lang, met de laatste waarnemingen gemeld tijdens het Halloween 2021-evenement. Dit is jammer, want wanneer deze kleine cactussen daadwerkelijk ontkiemen in de online wereld, kun je een hap nemen en een psychedelische trip maken, wat een echte wilde rit is.

Als je al een cactussnack hebt gegeten op een van de GTA 5 peyote-plantlocaties tijdens de singleplayer-campagne, dan weet je wat je kunt verwachten, maar als je een nieuwkomer bent, dan is dit wat je moet weten: de GTA Online peyoteplanten zitten boordevol hallucinogenen, en als je ze consumeert als ze beschikbaar zijn in GTA Online, word je een wild dier!

Interessant is dat je niet alleen de vaardigheden van dat dier kunt gebruiken om amok te maken en de onschuldige NPC’s die je tegenkomt te achtervolgen, maar alle andere spelers in je sessie kunnen je ook in je dierlijke vorm zien en dienovereenkomstig communiceren. Toen we in een hert veranderden, kwam er pas een einde aan ons schrikbewind toen we werden aangereden door de auto van een medespeler voordat ze ons afmaakten met een drive-by. Lees verder en we laten je zien waar je alle GTA Online peyote-plantlocaties kunt vinden, zolang ze zijn geactiveerd voor een evenement.

GTA Online Peyote Plants-locaties

 

(opent in nieuw tabblad)

Er zijn in totaal 76 GTA Online peyote-plantlocaties wanneer ze beschikbaar zijn, verspreid over San Andreas en de omliggende oceaan, die we op de bovenstaande kaart hebben gemarkeerd je kunt erop klikken om een ​​grotere versie te bekijken. Benader een van de gebieden die op de kaart worden getoond en je zult voelen dat je pad begint te trillen terwijl je het geluid hoort van het dier waar de peyoteplant je in zal veranderen.

Volg de trillingen die sterker worden totdat je de GTA Online peyote-plant ontdekt, die eruitziet als een kleine groene puck met wat witte bloemen erop. Als je dichtbij genoeg bent, druk je rechts op de d-pad om je transformatie in dierlijke vorm te beginnen. Elk wezen heeft zijn eigen bedieningselementen, dus let op de tip die in de linkerbovenhoek verschijnt, zodat je weet hoe je je mogelijkheden kunt gebruiken. De hallucinatie zal doorgaan totdat je dier is gedood, of je drukt rechts op de d-pad om te stoppen. Als je een melding hebt gekregen dat ze live in het spel zijn, ga dan naar buiten, eet die peyoteplanten op en begin wat chaos te veroorzaken!

GTA Online patch-opmerkingen | GTA Online-tips | Snel geld verdienen in GTA Online | Snel een level omhoog gaan in GTA Online | GTA Online Solomon-filmrekwisieten | GTA Online nieuwe auto’s | GTA Online snelste auto’s | GTA Online snelste fietsen | GTA Online beste wapens | GTA Online best betalende missies | GTA Online Payphone Hits | GTA Online korte reizen | GTA Online Shark-kaart | Hoe GTA Online over te zetten | GTA Online Hao’s speciale werken | GTA 6Geef een antwoord