Exodia Arcanes zijn permanente mod-achtige buffs die je kunt uitrusten op je gemaakte Zaw. In tegenstelling tot zijn Exodia-neven, is Exodia Epidemic een beetje uniek om te verkrijgen vanwege de beschikbaarheid. Hier is een korte handleiding over het verkrijgen en gebruiken van Exodia Epidemic in Warframe.

Statistieken voor Exodia Epidemic in Warframe

Exodia Epidemic is een vrij eenvoudig te begrijpen. Het uitvoeren van een ground slam na een kogelsprong of dubbele sprong roept een straal van energie op die alles binnen zijn straal gedurende enkele seconden hulpeloos in de lucht opschort. De meeste vijanden die door de golf worden geraakt, kunnen niet terugvechten of enige vaardigheden gebruiken terwijl ze geschorst zijn. Exodia Epidemic is uniek omdat deze opgeschorte toestand eigenlijk een verborgen statuseffect is dat Lifted wordt genoemd. Dit past goed bij andere mods, zoals Condition Overload voor slagwapens, die functioneel worden beïnvloed door statussen op een doelwit.

Net als een mod kan Exodia Epidemic worden gerangschikt voor verbeterde effecten:

Rang Duur van opgeheven status (seconden)
0 een
een 2
2 3
3 vier

Hoe Exodia Epidemic in Warframe te krijgen

Exodia Epidemic kan worden gekocht bij Daughter, op Deimos, voor 50 Mother Tokens per rang tijdens het Nights of Naberus- evenement. We raden aan om deze Arcane maximaal te benutten, omdat de Lift-status op de laagste rang uiterst minimaal is. Dit evenement is van beperkte duur en vindt elk jaar alleen rond de maand oktober plaats, en er is geen garantie dat het de volgende keer terug zal zijn, dus zorg ervoor dat je het zo snel mogelijk grijpt voordat het dit jaar afloopt.

Voor meer gidsen en informatie over het konijnenhol dat Warframe is, bekijk je Warframe Veilbreaker – Alle Archon-mods en -vaardigheden, uitgelegd en Hoe je alle Revenant Prime-relikwieën in Warframe kunt krijgen hier op Volsiz.

Geef een antwoord