Hoewel Foreign Investment klinkt als een logisch onderdeel van een game als Victoria 3, ontbreekt het vreemd genoeg. In plaats van je geld in andere landen te investeren om banden te verbeteren of relaties te manipuleren, wil je verschillende andere controles gebruiken, zoals diplomatie en handel. Of de functie later aan het spel wordt toegevoegd, is een raadsel.

Over Victoria 3 Buitenlandse Investeringen

Buitenlandse investeringen bestaan ​​niet echt in Victoria 3, maar het is een populair concept binnen de gemeenschap van Victoria 3-spelers. Velen zouden graag hebben dat Foreign Investment door Paradox Interactive aan het spel wordt toegevoegd, maar er is geen bericht ontvangen of dit zal gebeuren of niet. Het is altijd mogelijk dat dit kan veranderen, aangezien Victoria 3 pas eind oktober 2022 is uitgebracht.

Kun je buitenlandse investeringen krijgen in Victoria 3?

Nee, je kunt geen buitenlandse investeringen verkrijgen of verstrekken tijdens het spelen van Victoria 3. Dit komt omdat het gewoon niet bestaat in het spel. Als je wilt helpen bij het beheren van de bezittingen en rijkdom van een buurman, moet je binnenvallen en de macht over hen nemen. Dit is geen ideale vervanging voor buitenlandse investeringen, maar het is echt de enige keuze die je hebt buiten de basisdiplomatie.

Als u buitenlandse investeringen wilt gebruiken om uw relatie met een ander land te verbeteren, kunt u in plaats daarvan het tabblad Diplomatie gebruiken. Dit is waar je niet-militaristische acties met landen kunt controleren. U kunt ook handel en export gebruiken om uw relaties te beïnvloeden.

Meer lezen over Victoria 3? Als dat zo is, bekijk dan All Formable Nations in Victoria 3 en Region Requirements op Volsiz.Geef een reactie