Tijdens je avonturen in Star Ocean: The Divine Force zul je veel personages tegenkomen die je enorm kunnen helpen. Een van hen is Nina, de genezer van de groep en misschien wel het beste personage in het spel. Dat is een goede reden om op goede voet met haar te staan. Die kans krijg je tijdens de “Full Body Check”.

Als je kiest voor ‘Het is wat het is. Ga je gang’ of ‘Absoluut niet’ in de Private Action Full Body Check in Star Ocean Divine Force

Je hebt twee opties in de “Full Body Check” situatie: “Het is wat het is. Ga je gang” (wat betekent ja, open mijn hoofd), en “Absoluut niet.” Kiezen voor Ga je gang zal je vriendschap met Nina verdiepen, en als je Absoluut niet kiest, wordt je vriendschap niet groter, maar misschien wel ondieper. Omdat ze een belangrijk personage in het spel is, is het een goed idee om Nina blij te maken en haar je veel pijn te laten doen door je te onderzoeken. Als je dit overslaat, staat Nina standaard toe je te onderzoeken.

Deze privéactie komt beschikbaar nadat je de gebeurtenissen van Seaport of Rythal hebt voltooid. Je krijgt een telefoontje van Welch voor een nieuwe quest terug in Delryk Village. Keer terug en als je naar de ziekenboeg gaat voor een privéactie-evenement met Nina. Dit is optioneel en gemakkelijk te missen, maar als je dit goed doet, kun je je vriendschap met haar verdiepen. Ze wil je onderzoeken om meer te weten te komen over je uitheemse soort. Om dit te doen, moet ze je schedel openbreken.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Wat doe je met ‘Mini-Bunny’ in Star Ocean Divine Force en Welke items kun je verkopen in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een reactie