Met een nieuw jaar komt een nieuwe Call of Duty, en met elke nieuwe Call of Duty, komt de noodzaak om de Custom Loadout-functie opnieuw te ontgrendelen. Hoe lang duurt het om dit te doen, vraag je? Nou, we hebben je gedekt. Hier leest u hoe u Custom Loadouts in MW2 Multiplayer kunt ontgrendelen.

Aangepaste uitrustingen ontgrendelen in MW2 Multiplayer

Het ontgrendelen van Custom Loadouts is eenvoudig in de Call of Duty van dit jaar. Alles wat je hoeft te doen om genoeg ervaring op te doen om niveau vier te bereiken, en de functie Custom Loadout wordt ontgrendeld zodat je deze kunt gebruiken zoals je wilt. Je wilt deze functie gebruiken zodra je hem ontgrendelt, omdat je met de standaarduitrustingen maar zo ver komt. Als je Custom Loadouts ontgrendelt, heb je maar een handvol wedstrijden nodig om te voltooien, of, als je goed bent, maximaal een of twee.

Wat bieden Custom Loadouts?

Met Custom Loadouts kun je je ideale klasse en speelstijl helemaal opnieuw opbouwen. Wanneer je de functie voor het eerst ontgrendelt, is er niet veel beschikbaar, je kunt beginnen met het maken van vorderingen naar die wapens, camo’s en bijlagen die je het meest wilt gebruiken. Je kunt ook een Perk-pakket maken, zodat je je speelstijl verder kunt aanpassen.

Om meer content te ontgrendelen die je sneller met je Custom Loadouts kunt gebruiken, raden we je ten zeerste aan de dagelijkse uitdagingen te voltooien die de game je biedt. Deze zijn willekeurig en kunnen je uit je confrontatiezone dwingen, maar de ervaringswinst is het op de lange termijn waard.

Voor meer kwaliteitscontent over Call of Duty: Modern Warfare 2, ga je naar How to get to the barge without be seen in ‘Wetwork’ MW2 Campaign Guide hier op Volsiz.Geef een antwoord