In Call of Duty Modern Warfare 2 krijgen spelers verschillende aanpassingsopties om de game naar eigen voorkeur te spelen. Crossplay is altijd een discutabel onderwerp geweest in de CoD-community, en spelers kunnen het uitschakelen tijdens het spelen van MW2 Multiplayer. Hier leest u hoe u Crossplay in MW2 uitschakelt.

Crossplay uitschakelen in Modern Warfare 2

De Crossplay-optie is tijdens de lancering verwijderd van pc en Xbox-consoles. U kunt de afbeelding hierboven controleren om de account- en netwerkinstellingen te zien waar de Crossplay-optie ontbreekt. Account en netwerk is echter het gedeelte waar je het zult vinden en je kunt Crossplay AAN of UIT zetten wanneer de ontwikkelaars het aan het spel toevoegen. Modern Warfare 2 Multiplayer is onlangs gelanceerd, wat betekent dat je het opneemt tegen tegenstanders van verschillende platforms.

Hoewel dit zowel console- als pc-spelers van streek kan maken, kunnen fans verwachten dat deze functie later in MW2 terugkeert. Om Crossplay uit te schakelen, moet je naar het menu Instellingen in Modern Warfare 2 gaan. Als je Crossplay inschakelt, kunnen spelers het opnemen tegen spelers van alle beschikbare platforms. Evenzo betekent het uitschakelen van deze optie dat matchmaking alleen uw huidige spelplatform gebruikt. Volg de onderstaande stappen om deze functie uit te schakelen.

  • Selecteer het pictogram Instellingen
  • Scroll naar beneden naar Account en Netwerk
  • Crossplay AAN of UIT zetten

We raden aan om de officiële Twitter-handle van CoD in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de aankomende functie. Crossplay is een belangrijke functie in Modern Warfare 2 en er zijn verschillende discussies in de gemeenschap over hulp bij het richten. Of je nu een muis en toetsenbord of consolespeler bent, de Crossplay-functie zal je matchen met spelers van hetzelfde platform.

Vraagt ​​u zich af hoe u de campagnemodus snel kunt voltooien? Bekijk Hoe de drones te vermijden in Geweld en timing – MW2-campagnegids  op Volsiz.Geef een antwoord