De God of War-serie heeft altijd brute, harde gevechten gekend, maar God of War Ragnarök heeft dit naar nieuwe hoogten getild. Het vervolg op de reboot bevat veel meer flitsende en bloederige gevechten dan welke inzending in de serie dan ook.

De PlayStation Twitter stelt: “Scherp je mes en je geest. Santa Monica Studio-ontwikkelaars bespreken #GodofWarRagnarok-gevechtsontwerp, zoals het benaderen van vijanden als “gevechtspuzzels”. Maar het blijkt dat een eenvoudige oplossing voor het gevecht van God of War Ragnarök je vijanden is in stukjes.

Een nieuwe primeur voor de serie zijn unieke executies op basis van welk wapen je gebruikt. Kratos heeft veel verschillende tools om zijn vijanden te verslaan, maar nu kun je ze met stijl afmaken en verschillende finishers zien, afhankelijk van het wapen dat je gebruikt. Je kunt zelfs vijanden executeren met je schild en vuisten.

Hoewel God of War Ragnarök in bijna alle opzichten een verbetering lijkt te zijn, valt het gevecht echt op, zowel qua stijl als qua diversiteit aan vijanden. We kunnen niet wachten om Kratos te besturen en de vijanden van alle Nine Realms te verslaan.

Bekijk voor meer informatie over God of War de schoonheid van Capture God of War Ragnarök met fotomodus na de lancering en God of War Ragnarok Story Trailer Breakdown op Volsiz.Geef een reactie