Forspoken heeft een prachtige wereld en een divers magisch systeem, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn, waaronder de mogelijkheid om te parkeren en snel door de wereld van Athia te reizen. Met haar parkour-spreuken wordt Frey een meester in beweging.

De PlayStation Twitter stelt: “Traversal in Forspoken draait om vaardigheid en stijl”, en dit is duidelijk te zien als Frey haar magie combineert om snel door Athia te reizen. Ze kan ook magie gebruiken om grotere hoogten te bereiken, plaatsen buiten bereik en in gevechten. Door de bewegingsspreuken van Forspoken onder de knie te krijgen, hebben spelers een breed scala aan opties in hoe ze bewegen, aanvallen en verdedigen.

Flow is de basis van Frey’s parkour-magie en -vaardigheden, waardoor ze snel over het land kan sprinten. Dit kan leiden tot verschillende spreuken zoals Rush, Zip en meer. Hiermee kan ze ook verticale oppervlakken schalen of zichzelf snel in een richting trekken. Je zult het uithoudingsvermogen moeten beheren terwijl je magie gebruikt en moet balanceren hoeveel je gebruikt versus het herstellen ervan.

Forspoken’s magie ziet er ongelooflijk leuk uit en zal dat gevoel van vrij bewegen bevredigen. Met een grote open wereld zullen deze parkour-spreuken reizen veranderen in een heerlijke en vloeiende ervaring.

Voor meer informatie over Forspoken, bekijk Forspoken vertraagd, nu gepland voor herfst 2022 en Forspoken wordt uitgesteld tot 24 januari 2023, waardoor 2022 niet langer op Volsiz wordt uitgebracht.Geef een reactie