May Your Dreams of Wisdom Come True is een Genshin Impact-webevenement waarbij je Nahida vergezelt om verschillende mensen in Sumeru City te helpen. Het evenement loopt van 28 oktober 2022 tot 2 november 2022 en staat open voor alle spelers met Adventure Rank 10 en hoger.

Begin door naar de officiële webevenementpagina te gaan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je HoYoverse-account, dat ook je Genshin Impact-account is. Selecteer de juiste server en het juiste personage, aangezien beloningen via in-game mail worden verdeeld.

Hoe de Genshin Impact te voltooien May Your Dreams of Wisdom Come True Nahida webevenement

Bij het starten van het webevenement zal Nahida je vertellen dat ze wat wil rondlopen voordat ze naar de Grand Bazaar gaat. Selecteer Ga naar Treasures Street. Je ontmoet een Food Vendor, die een nieuw recept wil uitproberen voor zijn klanten. Hij geeft je de volgende opties:

  • Jade Pakketten
  • Monstadt Hash Brown
  • Vogel Ei Sushi

U kunt ze allemaal selecteren om door te gaan. Daarna zul je een persoon genaamd Jahan tegenkomen aan de rand van Sumeru City. Er verschijnt een pop-upvenster Evenement delen. Klik op Go en kies je favoriete social media-platform om het evenement te delen.

Vervolgens moet je één voor één met de drie mensen praten om Yalda Candies met hen te delen. Wacht na het selecteren van een persoon op de animatie en dialoog voordat je de volgende persoon selecteert. Zodra ze alle drie klaar zijn, ontvang je de volgende beloningen:

  • x40 Primogems
  • x3 Nagadus Emerald Fragment
  • x20.000 Mora
  • x2 Mystic Enhancement Ore

Zorg ervoor dat je blijft totdat het beeld van een kleine slapende Nahida op het scherm verschijnt. Klik op Achtergrond claimen en deel het evenement nog een keer om de downloadknop te ontgrendelen waarmee je de exclusieve achtergrond voor webevenementen kunt krijgen.

Bekijk onze compilatie van Genshin Impact 3.3 lekken, banners, evenementen, nieuwe personages en alles wat we tot nu toe weten om enthousiast te worden voor wat er in de game zou kunnen komen.Geef een reactie