Harley Quinn is een van de antagonisten in Gotham Knights. Ze is zowel een populaire als een gevaarlijke schurk in het DC-universum. In Gotham Knights moet je tegen haar vechten in een van de missies, en ze is niet gemakkelijk te verslaan. Je zult een goede strategie moeten bedenken als je haar wilt verslaan. Om je hierbij te helpen, zijn we hier met een gids. In dit artikel zullen we alle details bespreken over hoe je Harley Quinn kunt verslaan in Gotham Knights. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

Gotham Knights: Hoe Harley Quinn te verslaan

We kunnen dit baasgevecht in fasen indelen. Laten we eens kijken naar haar krachten en vaardigheden tijdens elke fase en hoe je haar kunt verslaan.

Fase 1

Deze fase is de startfase waarin het gevecht zal beginnen. Na een gesprek met Harley ga je de strijd met haar aan. Ze heeft verschillende aanvallen en tijdens elke fase worden de aanvallen een beetje versterkt. Je zult snel moeten zijn, want Harley zal je geen tijd geven om na te denken en zal blijven aanvallen. Ze heeft zelfs een krachtaanval die ze tussen het gevecht door zal blijven uitvoeren. Het enige dat u kunt doen, is het vermijden, omdat u de aanval niet kunt annuleren als u het slachtoffer wordt. Probeer de rode cirkels op het oppervlak te zoeken en zorg ervoor dat u zich niet binnen hun bereik bevindt zodra u ze ziet. Blijf haar aanvallen en ontwijk haar krachtaanval totdat ze 75% gezondheid bereikt.

Fase 2

Nadat ze 75% gezondheid heeft bereikt, zal ze een tijdje weggaan en haar beesten achterlaten om met je te vechten. Het is gemakkelijk om ze te verslaan en je kunt ze gemakkelijk neerhalen. Na een tijdje komt Harley terug, maar deze keer met verbeterde krachten. Haar hamer heeft nu ook elektrische krachten, en deze keer moet je voorzichtiger zijn. Zorg ervoor dat je de rode cirkel ontwijkt als je in hun bereik bent, anders zullen ze je verdoven en zal ze je aanvallen en verlies je veel gezondheid.

Fase 3

Deze fase begint wanneer Harley’s gezondheid 50% wordt. Je slaat haar gedeeltelijk neer, met haar hamer op de grond. Je zet de tv uit die als bron van hypnose fungeerde en je bevrijdt alle vijanden. Nadat je de vijanden hebt bevrijd, zul je opnieuw met haar moeten vechten, maar deze keer zal het gevecht ook goons omvatten, samen met Harley, en je zult ze allemaal tegelijk moeten bevechten. Ze zal ook een paar luchtaanvallen doen, dus wees voorzichtig en blijf vechten. Nadat ze nul HP heeft bereikt, verliest ze en wordt ze geboeid.

Dit ging dus allemaal over het verslaan van Harley Quinn in Gotham Knights. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord