Naast de vorige Hello Kitty-rugzak, Gudetama-rugzak en Cinnamoroll-rugzak, wordt lid van Hello Kitty’s gratis verzameling avataritems, en is de schattig ondeugende Kuromi-rugzak. Om deze rugzak te verdienen, moeten My Hello Kitty Cafe -spelers hun café vóór 27 januari 2023  tot minimaal level 40 laten groeien . Lees hieronder verder voor een kort overzicht van onze tips en trucs om je café snel te nivelleren.

Mijn Hello Kitty Cafe-tips en -trucs

Klanten begroeten

Elke keer dat een nieuwe klant of een groep klanten je café nadert, kun je hem binnen verwelkomen door naast hem te gaan staan ​​en op F te drukken. Als je dat hebt gedaan, gaan de klanten aan een van je open tafels zitten. Als u geen open tafels heeft, moet u wachten met het begroeten van uw klanten tot er één vrijkomt.

Bestellingen aannemen

Zodra uw klanten hebben plaatsgenomen, nemen ze enkele seconden de tijd om het menu te bekijken. Als ze hebben besloten wat ze willen eten, verschijnt er een menupictogram boven hun hoofd met een groen vinkje – dit geeft aan dat je hun bestelling kunt opnemen. Om een ​​bestelling aan te nemen, benader je een klant met dit pictogram boven hun hoofd en druk je op F. Als u een medewerker heeft die uw drankjes en eten klaarmaakt, wordt de bestelling automatisch naar hen verzonden en beginnen zij deze voor u klaar te maken. Als er geen personeelslid aan het werk is, moet je de bestelling zelf klaarmaken.

Bestellingen voorbereiden

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ga je terug naar je kookstation en bereid je de benodigde items zelf voor of wacht je tot je chef-kok ze voor je klaarmaakt. Zodra een item is klaargemaakt, pak je het door op F te drukken  en volg je de roze lijnen op de vloer om het bij de juiste klant af te leveren.

Schoonmaken

Om op te ruimen nadat een klant is vertrokken, loop je naar een vuile tafel en druk je op F – hierdoor worden de borden en restjes automatisch weggegooid.

Je café uitbreiden

Nu je de basis kent, is het tijd om je te concentreren op wat echt de hitte brengt: nieuwe menu-items en inrichting toevoegen aan je café. Hoe meer je in level stijgt, hoe meer apparaten je kunt kopen. Hoe meer apparaten u aanschaft, hoe meer eten en drinken u voor uw klanten kunt maken. Hoe meer eten en drinken klanten kunnen kopen, hoe meer klanten uw café zullen bezoeken! Hetzelfde geldt ook voor het decor: hoe meer decor u toevoegt aan het interieur en exterieur van uw café, hoe aantrekkelijker het zal zijn voor klanten. Het toevoegen van meer zitplekken is ook erg belangrijk, omdat klanten ontevreden weggaan als ze geen plek hebben om te eten!

Einde

Dat is alles! Zodra je het bovenstaande proces vaak genoeg hebt herhaald om level 40 te bereiken, verdien je de Kuromi-rugzak. Dit proces wordt gemakkelijker naarmate je meer vertrouwd raakt met de ervaring, dus voel je niet ontmoedigd over het hoge niveau als je net begint!

Op zoek naar meer Roblox-inhoud, inclusief gratis items? Bekijk onze recente handleidingen over hoe u alle gratis items in Roblox Ultaverse kunt krijgen of hoe u alle gratis items in Roblox NARS Color Quest hier op Volsiz kunt krijgen!Geef een antwoord