Star Ocean: The Divine Force zit vol met vijanden om het hoofd te bieden en te verslaan. Maar sommige zijn aanzienlijk moeilijker dan andere, inclusief baasgevechten. Een baas die je misschien tegenkomt en waar je problemen mee hebt, is de Mudman. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je Mudman kunt verslaan in Star Ocean: The Divine Force.

Hoe de Mudman vroeg te verslaan in Star Ocean Divine Force?

Ondanks dat het een uitdagende en gevaarlijke ontmoeting met de baas is, is het relatief eenvoudig om de Mudman te verslaan en deze baas al vroeg te verslaan. Je moet de VA-vaardigheid en blindside Mudman gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Maar als je dit eenmaal onder de knie hebt, wordt het extreem gemakkelijk om de baas snel te verslaan.

Eerst moet je de ontmoeting met Mudman beginnen. Aangezien dit geen noodlottige ontmoeting is, kun je gewoon wegrennen en aan een gevecht ontsnappen. Als je dat gedaan hebt, draai je om en benader Mudman vanaf de zijkant. Richt op zijn hoofd met je VA-vaardigheid en laad hem op. Als je op deze manier aanvalt, verblind je Mudman en krijg je een verrassingsaanval. Dit verhoogt de hoeveelheid schade die u aanricht aanzienlijk.

Nadat je je verrassingsaanval hebt voltooid, ren je weg totdat je de ontsnapte gevechtstekst ziet. Blijf dit dan herhalen totdat je Mudman hebt verslagen. Het proces zou relatief snel moeten zijn, en zolang je voorzichtig bent, zou je deze baas moeten kunnen verslaan, waar je ook krachtig bent.

Ga voor meer informatie over Star Ocean naar Waar vind je Death Spectre Mors in Star Ocean Divine Force en hoe krijg je een Es’owa-dek in Star Ocean Divine Force op Volsiz.Geef een antwoord