In Call of Duty Modern Warfare 2 krijgen spelers verschillende audio-aanpassingsopties om met teamgenoten te communiceren en elke voetstap op de verschillende kaarten te horen. Verschillende spelers meldden een van de veelvoorkomende problemen die in de game opduiken met een foutmelding dat de spraakservice niet beschikbaar was. Dit kan in een paar eenvoudige stappen worden opgelost, zodat spelers goed kunnen communiceren. Hier leest u hoe u de spraakservice niet beschikbaar-fout in Modern Warfare 2 kunt oplossen.

Hoe repareer je voicechat die niet werkt in Modern Warfare 2?

Om te beginnen met het oplossen van de spraakservice die niet beschikbaar is in Modern Warfare 2, opent u het tabblad Instellingen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Scrol omlaag naar het tabblad Audio en navigeer naar het gedeelte met voicechat. Hier moet u een paar dingen controleren, zoals hieronder vermeld.

  • Controleer Voice Chat Device (blijft op standaard indien ongewijzigd)
  • Controleer de luidsprekers/hoofdtelefoon (blijft op standaard indien ongewijzigd)
  • Controleer de Voice Chat-opnamemodus (blijft standaard op Push To Talk staan)
  • Stel het Game Voice-kanaal in op Alle lobby’s
  • Controleer en selecteer het juiste microfoonapparaat (blijft op standaard indien ongewijzigd)
  • Voer een microfoontest uit om te zien hoe je input in de game klinkt
  • Toegang tot de Open Mic-opnamedrempel door de opnamemodus voor spraakchat te wijzigen in Open Mic
  • Zorg ervoor dat het microfoonvolume tussen 80 en 100. is
  • Schakel de optie Dempen tijdens het verbinden uit

Sommige microfoons hebben bepaalde ingangsfilters en het is ideaal om te controleren of deze zijn uitgeschakeld. De hierboven genoemde oplossingen hebben het probleem voor ons opgelost, maar misschien niet voor andere spelers. Als het probleem aanhoudt, raden we je aan contact op te nemen met Activision Support voor verdere hulp.

Hoe verander ik het Party Voice-kanaal in Modern Warfare 2?

Spelers moeten ook controleren of hun Partychat-gamekanaal de juiste instellingen heeft geactiveerd. Klik op het hoofdtelefoonpictogram in de rechterbovenhoek om de kanaalinstellingen te openen. Hier zie je het huidige gamekanaal waarin je je bevindt. Spelers kunnen ook hun eigen kanaal maken en daar vrienden aan toevoegen. U kunt de kanaalprivacy ook wijzigen in Open of Gesloten. Vergeet niet om de optie Zelf dempen in de rechterbenedenhoek aan te vinken om uw spraakinvoer in Modern Warfare 2 te activeren.

Vraagt ​​u zich af hoe u de campagnemodus snel kunt voltooien? Bekijk Hoe de drones te vermijden in Geweld en timing – MW2-campagnegids  op Volsiz.

Geef een antwoord