Call of Duty: Modern Warfare 2 is een populaire first-person shooter met veel fans die niets willen missen. Dat is de reden waarom MW2 veel spelers had die genoten van de versie met vroege toegang. Als jij een van hen bent, ben je waarschijnlijk de gevreesde NIAMEY-LEE-fout tegengekomen. Als dit gebeurt, loop je het risico al je voortgang en beloningen in de Modern Warfare 2-campagne te verliezen. Hier leest u hoe u de NIAMEY-LEE-fout in MW2 kunt oplossen.

Hoe NIAMEY-LEE-fout in Modern Warfare 2 te repareren

Als je de NIAMEY-LEE-fout tegenkomt die zegt: “Je gegevens zijn beschadigd of zijn niet goed gedownload. Je moet je rang opnieuw instellen en ontgrendelen om door te gaan”, maak je geen zorgen, er is een oplossing! Volg deze stappen om te voorkomen dat je je voortgang verliest in de campagnemodus van Call of Duty: Modern Warfare 2:

  1. Accepteer reset door de knop Ja te selecteren.
  2. Annuleer de installatie en keer terug naar het campagnescherm.
  3. Druk op de knop Instellingen.
  4. Selecteer de Snelle instellingen (optieknop).
  5. Terugkeren vanuit Snelle instellingen.
  6. Ga terug naar het spelen van de campagne.

Om dit helemaal te voorkomen, start u uw gameclient opnieuw zodat de update dit en enkele andere MW2-problemen automatisch kan oplossen. Op deze manier zou je je voortgang in vroege toegang en alle campagnebeloningen in Modern Warfare 2 die je in die tijd hebt verzameld, moeten kunnen behouden. Nu kun je je concentreren op gameplay en aanpassingsopties zoals crossplay in MW2.

Ga voor meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 naar het probleem MW2 ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’ oplossen op Volsiz.Geef een antwoord