Er zijn veel personages om tegen te komen in Star Ocean: The Divine Force, waardoor je genoeg opties hebt bij het kiezen van je feest. Een personage dat de harten van fans heeft veroverd, is Nina, dankzij haar sprankelende houding en opgewekte karakter. Nu ze zo jong lijkt, vraag je je misschien af ​​hoe oud Nina is in Star Ocean: The Divine Force.

Hoe oud is Nina in Star Ocean Divine Force?

Nina is 15 in Star Ocean: The Divine Force. Ondanks haar intelligentie en uiterlijk is Nina ongelooflijk jong voor een avonturier in vergelijking met haar metgezellen. Haar jonge leeftijd is echter vrij duidelijk zichtbaar in haar gedrag en persoonlijkheid, evenals haar sprankelende, scherpere stem.

Nina is het jongste lid van je groep, maar dit weerhoudt haar er niet van een krachtige bondgenoot te zijn en Raymond en Laeticia bij te staan. Nina is een genezer, waardoor ze een cruciaal lid van elk team is, en we raden je ten zeerste aan om haar aan je team toe te voegen. Ze kan je andere groepsleden ook buffs geven.

Houd er rekening mee dat ze niet rechtstreeks kan aanvallen, dus je moet haar beschermen als ze in je groep zit. Ze kan vijanden terugslaan en aanvalsvoorwerpen gebruiken, maar ze is beter geschikt als ondersteunend personage.

Ga voor meer informatie over Star Ocean naar Moet je als Raymond of Laeticia spelen in Star Ocean Divine Force? en Hoe UD Hercules te verslaan in Star Ocean Divine Force op Volsiz.



Geef een reactie