Als je spookhuismeubels in Fortnite wilt vernietigen, moet je woningen doorzoeken op bezeten voorwerpen en vervolgens een uitdrijving uitvoeren door ze aan stukken te slaan. Er is een zekere mate van willekeur met betrekking tot waar je dit Fortnite spookhuismeubels precies kunt vinden, en hoewel ze niet specifiek zijn voor spookhuizen, zijn er een aantal locaties die bij die rekening passen en je kansen om ze te vinden te vergroten.

Fortnite Jack-O’-Lanterns

Hoe Fortnite jack-o’-lanterns te vernietigen met een afstandswapen voor een andere Fortnitemares-zoektocht.

Deze spookachtige herschikking van de kamer vindt plaats als onderdeel van het Fortnite Fortnitemares-evenement, hoewel we niet helemaal zeker weten waarom het geestenrijk heeft besloten zich voornamelijk in meubelstukken te manifesteren. Je moet de verschillende woningen op het Fortnite-eiland verkennen om te ontdekken waar het spookt, aangezien deze verschijningen meestal willekeurig verschijnen, maar lees verder voor alle tips die je nodig hebt, zodat je met succes spookhuismeubilair in Fortnite kunt vernietigen.

Waar vind je Fortnite spookhuismeubels

Ter verduidelijking: Fortnite spookhuismeubilair is algemeen huishoudelijk meubilair dat spookt, en geen specifiek meubilair van het type dat wordt aangetroffen in een spookhuis zoals die in Grim Gables of Willow’s Haunt — hoewel je wel een verhoogde kans om daar te vinden wat u zoekt, daarom hebben we die locaties op de kaart hierboven gemarkeerd. Over het algemeen ben je echter niet op zoek naar traditioneel spookachtige meubels zoals dressoirs bedekt met kaarsen, maar naar gewone stukken zoals ladekasten en bijzettafels die nu bezeten zijn.

Dit Fortnite spookhuismeubilair kan willekeurig spawnen in elke woning rond het eiland, dus je moet in verschillende huizen blijven kijken totdat je de vereiste items tegenkomt, die kunnen worden geïdentificeerd omdat ze een etherische gloed hebben en enkele centimeters zweven Van de grond. Het is dan aan jou of je de spookachtige inrichting wilt vernietigen met je oogstgereedschap, erop wilt schieten met een pistool of het wilt opblazen met explosieven – het telt mee voor je doelwit van in totaal zeven items voor deze Fortnitemares-zoektocht, wat je ook kiest om spookachtige huishoudelijke meubels in Fortnite te vernietigen.Geef een reactie