Als u op zoek bent naar informatie over de stappen voor het wijzigen van kleur en HDR-instellingen in COD Modern Warfare 2, bent u hier aan het juiste adres. Met de game kunnen spelers aanpassingen maken en wijzigingen aanbrengen in de beelden. Sommige spelers zijn misschien niet op de hoogte van de stappen om dit te doen, omdat het spel relatief nieuw is. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het aanbrengen van wijzigingen in kleur en HDR-instellingen in de game.

Waarom zou je zowel de kleur als de HDR-instellingen in de game veranderen?

Het belangrijkste doel van het aanbrengen van wijzigingen in de kleur en HDR-instellingen in het spel is om de zichtbaarheid te verbeteren. Op dezelfde manier kunnen spelers door deze wijzigingen beter zichtbaar te zijn en vijanden beter in het spel te spotten. Het kan ook de algehele visuals van het spel verbeteren. Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de nieuwste informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot de stappen voor het wijzigen van de kleur en de HDR-instellingen in de game door hieronder te lezen.

Hoe verander ik de kleur- en HDR-instellingen in COD Modern Warfare 2 (II)?

Hier zijn de vereiste stappen –

1) Eerst en vooral moet je het spel starten en naar opties gaan.

2) Vervolgens moet je naar Instellingen gaan en naar het menu Toegankelijkheid gaan. Nadat u naar Toegankelijkheid bent gegaan, moet u naar Alle toegankelijkheidsinstellingen gaan.

3) Vervolgens moet u naar het tabblad Weergave gaan en onder de kop Interface gaan. U moet nu naar de optie Kleuraanpassing gaan. Nadat u naar Kleuraanpassing bent gegaan, brengt u nu wijzigingen aan in de kleur van de vijand, vriendelijk of schakelt u het kleurenblindfilter in.

4) Nu kunt u naar Interface-kleurelementen gaan en wijzigingen aanbrengen in de kleuren van het HUD-kleurenpalet. U kunt ook naar de instellingen van uw console gaan en naar Scherminstellingen gaan. Vervolgens moet je naar Video gaan en de HDR aanpassen, evenals de helderheid of duisternis.

5) Ten slotte kun je nu zowel de kleur als de HDR-instellingen in het spel wijzigen.

Dit was een artikel over de stappen voor het wijzigen van kleur en HDR-instellingen in COD Modern Warfare 2 (II). Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.Geef een antwoord