In Call of Duty Modern Warfare 2 kunnen spelers verschillende bijlagen ontgrendelen door wapens te nivelleren en vooruitgang te boeken op platforms. De nieuwe Gunsmith heeft een reeks aanpassingsopties die spelers kunnen verkennen, waarbij verschillende bijlagen kunnen worden gedeeld tussen wapenplatforms. Er is een Weapon Tuning-functie waarmee je bijlagen verder kunt aanpassen. Hier is hoe Gunsmith Weapon Tuning werkt in Modern Warfare 2.

Hoe wapentuning ontgrendelen in Modern Warfare 2?

De Weapon Tuning -functie wordt ontgrendeld zodra je verder komt en het maximale niveau bereikt met een pistool. Als je bijvoorbeeld het M4 Assault Rifle op niveau 20 brengt, ontgrendel je de Weapon Tuning-functie voor dit wapen. Je ziet een Tune-knop naast uitgeruste, afstembare bijlagen. Klik op de Tune-knop om het Tuning-menu te openen. In dit menu zien spelers twee unieke schuifregelaars en een grafiek met de statistieken van die specifieke bijlage. Deze twee schuifregelaars hebben aan beide uiteinden tegengestelde kenmerken. U kunt deze kenmerken verhogen of verlagen om de topprestaties voor dat specifieke hulpstuk naar voren te halen.

Overweeg een Barrel-bevestiging, met schuifregelaars voor gewicht en lengte. Het wijzigen van de gewichtsschuif heeft invloed op de bewegingssnelheid en terugslag, terwijl het aanpassen van de lengte van invloed is op het schadebereik en de ADS-timing. Deze nieuwe functie in Modern Warfare 2 maakt een geheel nieuw aanpassingsniveau mogelijk, waarbij je bijlagen kunt verfijnen om de beste klasse te bouwen. Zoals de ontwikkelaars hebben aangegeven, is Weapon Tuning het eindspelniveau van wapenaanpassing in MW2. We raden spelers aan om zich eerst te concentreren op het ontgrendelen van alle bijlagen voor een wapen, omdat dit je zal helpen om Weapon Tuning voor dat wapen te krijgen. Weapon Tuning is zeer experimenteel en spelers moeten de bijlagen blijven aanpassen om te zien welke het beste presteert.

Geïnteresseerd in andere handige Modern Warfare 2 Multiplayer-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk Is er hardcore in MW2 Multiplayer? op Volsiz!Geef een antwoord