Met de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 vraag je je misschien af ​​of er een Hardcore-modus beschikbaar is zoals bij eerdere games in de serie. Gelukkig hebben we je op dat gebied gedekt, maar de informatie die we moeten presenteren is op zijn zachtst gezegd een beetje vreemd. Hier is alles wat we weten over de Hardcore-modus in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Waar is de Hardcore-modus in MW2 Multiplayer?

Ten eerste, om je gerust te stellen, is er een Hardcore-modus aanwezig in Modern Warfare 2. De naam van de modus is echter veranderd in Tier 1. In alle opzichten is Tier 1 de Hardcore-spelmodus met alleen een nieuwe jas van puur cosmetische verf. Met deze naamswijziging komen er geen andere functionele wijzigingen in de modus, waardoor de verandering zelf nogal ongebruikelijk is gezien de beroemde geschiedenis met de franchise.

Het lijkt er ook op dat Infinity Ward niet de optie had om het bij de lancering te selecteren. We weten niet waarom, maar we geloven dat Tier 1 zich in de nabije toekomst uiteindelijk in zijn eigen moshpit zal laten zien, als we naar voorbeelden uit het verleden willen gaan van de opname ervan in de serie. Toch kunt u er zeker van zijn dat de modus inderdaad bestaat. Het is alleen nog niet beschikbaar. We zullen u updaten zodra deze verschijnt.

Voor meer content over Call of Duty: Modern Warfare 2, bekijk het einde van Call of Duty Modern Warfare 2 dat hier op Volsiz wordt uitgelegd.Geef een reactie