Niet lang in het Star Ocean: The Divine Force-verhaal krijg je DUMA. Een AI-robot kan zich hechten aan de rug van een speelbaar personage en deze de lucht in laten vliegen om hogere plaatsen te bereiken. Het is een uitstekende traverse monteur. Omdat de gedeeltelijke vlucht echter in het spel zit, zullen veel spelers zich afvragen of je met DUMA hoger kunt vliegen in Star Ocean: The Divine Force.

Kun jij de hoogte van VA’s vlucht in Star Ocean Divine Force vergroten?

Ja, je kunt hoger vliegen met VA met behulp van DUMA in Star Ocean: The Divine Force, maar niet tot een weg in het verhaal. Je krijgt deze vaardigheid pas als je je zesde partijlid hebt – of zevende als je Raymond/Laeticia meetelt. De hoogte of vliegafstand is dat niet. In plaats daarvan kun je VA opnieuw in de lucht krijgen, zodat je hoger kunt vliegen – twee opeenvolgende VA’s op rij.

Je bent nog steeds beperkt door een hoek van 45 graden bij het opstijgen, dus springen en vervolgens VA gebruiken is vereist om nog hoger te komen. Maar een seconde hebben is echt geweldig, aangezien het een enorme pijn was om met één VA naar een onbereikbare plaats te komen, hoewel mogelijk.

Nu, als je zou willen, zou je terug kunnen sprinten door alle regio’s en locaties en de plaats afspeuren naar meer kisten zoals een in Baldaar die je niet kon bereiken. Of misschien zelfs verborgen plekken. Het hebben van een tweede VA-vlucht verhoogt de snelheid van dit toch al snelle spel.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Waarom verandert mijn toegangspunt steeds in Star Ocean Divine Force en welke items kun je verkopen in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een antwoord