We hebben allemaal op een bepaald moment in ons leven een superheld willen zijn. De sensatie van het redden van de dag! En de roem daarna. Het idee is zo opwindend dat sommigen van ons er vandaag de dag nog steeds van dromen om dit te doen. Gelukkig zijn er games die je helpen te voelen hoe het kan zijn om een ​​superheld te zijn. Een van deze spellen is Persona 5 Royal. Dit is een spel dat je misschien geen typische superheld maakt zoals Spider-man of Batman, maar het maakt je toch een geweldige held. Je mag als een dief spelen. Ja dat klopt. Je zult een dief zijn, maar in goede zin. Je taak zou zijn dat je een rollenspel speelt voor je missies om bepaalde doelen te bereiken en doelstellingen te voltooien. Laten we nu kijken of je Persona 5 Royal op Steam Deck kunt spelen.

Hoe geweldig de game Persona 5 Royal ook klinkt, je moet kijken of je de game op Steam Deck kunt spelen. Nu er genoeg games zijn die de versies van zichzelf ondersteunen om op Steam Deck te spelen, is het nog steeds een beetje een mysterie of Persona 5 Royal op Steam Deck kan worden gespeeld. Er zijn immers zeker officiële platforms aangekondigd voor de game. Zit het Steam Deck erop? We zullen moeten kijken. We zullen ook zien of we hebben bevestigd of de game officieel op Steam Deck staat als er enige verwarring is. Hoe het ook zij, laten we het verduidelijken.

Kun je Persona 5 Royal op Steam Deck spelen?

Nu, ja, de game Persona 5 kan worden gespeeld op Steam Deck. Het is een geverifieerd spel op het platform. Er is echter een probleem. Telkens wanneer de spelers het spel op Steam Deck proberen te spelen, hebben ze problemen met het uitvoeren ervan. Deze problemen vertalen zich naar spelers die worden buitengesloten van het spel. Dit probleem komt tot uiting door het bericht “Uw game-aankoop kan momenteel niet opnieuw worden gevalideerd, wacht 24 uur en probeer het opnieuw.” De waarheid is dat de game soms op Steam Deck draait en soms niet. Het enige wat we hoeven te doen is zoeken naar een haalbare oplossing. Gelukkig heeft een van de spelers zelf de oplossing en wordt deze gepresenteerd in de vorm van een patch. Via deze link kan je er bij.

Door naar deze link te gaan, is één ding zeker: spelers zijn soms slim onderling, en terwijl ze zorgvuldig de diepte in gaan en analyseren, vinden ze zelf de oplossingen. Dit is nog een voorbeeld van waarom het ook belangrijk is om een ​​communitypagina te hebben voor alle spelers van een game. Dit is een van de oplossingen die voor veel fans heeft gewerkt, en daarom hopen we dat het ook voor jou werkt. Tot dan, veel plezier. Om af te sluiten, dit was ons artikel over of je Persona 5 Royal op Steam Deck kunt spelen. Ik hoop dat je het leuk vind. Blijf Volsiz bezoeken voor meer.Geef een antwoord