Als Destiny 2-speler is het altijd fijn om concreet bewijs van je inspanningen te hebben. Titels zijn een uitstekende manier om te pronken met je prestaties en om je investering in het spel te demonstreren. Legacy-titels kunnen je ook in contact brengen met andere spelers en mensen verenigen over inhoud die is gewelfd. Elke titel vereist een bepaalde reeks triomfen om te voltooien en geeft je een zichtbare naam die onder je gebruikersnaam kan worden weergegeven. Hier is een lijst van alle verkrijgbare en gearchiveerde titels.

Alle titels in Destiny 2, vermeld

Verkrijgbare titels in Destiny 2

Hier zijn alle titels die momenteel in het spel kunnen worden verkregen. Deze kunnen worden bekeken door het Triumphs-menu te openen en door de lijst met zegels te bladeren. Elk van deze titels komt overeen met een specifiek seizoen, raid, bestemming of activiteit. Seizoenstitels of evenementtitels kunnen niet worden behaald nadat het evenement is afgelopen.

 • Ghost Writer
 • Koningsdoder
 • Rakker
 • Vlammenwachter
 • feestvierder
 • Discerptor
 • Iron Lord
 • Maaimachine
 • opgestaan
 • Gumshoe
 • Discipel-Slayer
 • Vidmaster
 • Deadeye
 • Vlekkeloos
 • Veroveraar
 • ongebroken
 • Dredgen
 • versplinterd
 • Fatebreaker
 • Afstammeling
 • Voorbode
 • Verlicht
 • vloekbreker
 • Rivensbane

Gearchiveerde titels in Destiny 2

Deze titels kunnen momenteel niet worden verkregen in Destiny 2, omdat de inhoud die moet worden voltooid uit de game is verwijderd. Sommige van deze titels vereisten de voltooiing van seizoensgebonden triomfen, of gewelfde inhoud zoals de Scourge of the Past-inval en Gambit Prime.

 • directeur
 • Realmwalker
 • Voorloper
 • Redder
 • Reiziger
 • Almachtige
 • onsterfelijk
 • MMXIX
 • MMXXI
 • MMXX
 • Kroniekschrijver
 • Schaduw
 • Smid
 • Berekenen

Ga voor meer Destiny 2-gidsen naar Is Destiny 2 de moeite waard om in 2022 te spelen? hier op Volsiz.Geef een antwoord