Niet ver in de Star Ocean: The Divine Force, ontgrendel je een AI-bol genaamd DUMA, waarmee je in wezen kunt jetpacken en glijden, samen met vele andere dingen. De AI heeft vaardigheden die je kunt gebruiken voor het veld en vaardigheden voor de strijd, en beide zijn handig. Je hebt echter maar twee veldvaardigheden om uit te kiezen, Scan uitbreiden of Stilte; welke moet je uitrusten op DUMA in Star Ocean: The Divine Force?

Moet je Extend Scan of Silencer versterken in Star Ocean Divine Force?

Moet je Extend Scan of Silencer in Star Ocean: The Divine Force uitrusten, hangt volledig af van je speelstijl en gekozen moeilijkheidsgraad. Als je een gamer bent die alles verzamelt, kies dan voor Extend Scan, want dit maakt het je gemakkelijker om kisten en dergelijke te vinden. Maar als je de overhand wilt krijgen in de strijd, dan is Silencer de juiste keuze, want het verkrijgen van die Battle Chain voor meer ervaring is moeilijk te laten liggen.

  • Scan uitbreiden
  • Vergroot het effectgebied voor het scannen van DUMA.
  • Geluiddemper
  • Vermindert het detectiebereik van voetstappen van vijanden.

Door Extend Scan in the Divine Force te versterken, wanneer je DUMA op het veld gebruikt, kun je het scanbereik uitbreiden om verder te reizen, zodat je kisten en belangrijke interacties verder van je af kunt vinden. Natuurlijk moet je nog vaak scannen omdat sommige gebieden enorm zijn, maar de grotere straal maakt het minder pijnlijk. Het maximale niveau waarop u Extend Scan kunt hebben, is niveau vier, met een maximaal bereik van 150%.

Door Silencer te versterken, verkleint het het bereik van wanneer vijanden je voetstappen detecteren. Dus als je je erop focust om altijd die verrassingsaanval uit te voeren om je Battle Chain te vergroten, dan is Silencer de juiste keuze. Als je dit op maximaal zet, wordt het bereik 100% kleiner, maar als vijanden ogen hebben, kunnen ze je nog steeds zien, dus let op de richting waarin vijanden kijken.

We raden Silencer in het veld aan en Extend Scan in dorpen en lineaire paden. Ook al is de Extend Scan uitermate handig voor het vinden van kisten. Met gebieden die zo enorm zijn, vecht je uiteindelijk tegen meer vijanden dan je kisten vindt. En met de snelheid waarmee je sprint en VA gebruikt om te vliegen, kun je vrij gemakkelijk kisten vinden.

Ga voor meer Star Ocean: The Divine Force-games naar Gebruiken bondgenoten Chain Combos in Star Ocean Divine Force? en waar je vraatzuchtige wormen kunt vinden in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een reactie