Toen Netflix aankondigde dat het een Discord-bot zou lanceren, waren fans enthousiast en keken uit naar de release. Het lijkt er echter op dat de Netflix Discord-bot de bal heeft laten vallen en een veelgevraagde functie weglaat.

De Netflix Twitter heeft een teaser geüpload voor de Hey, Netflix Discord-bot, met tal van functies. Maar een opvallend ontbrekende functie is de mogelijkheid om kijkfeestjes te creëren. Het niet opnemen van deze functie is een grote misser van Netflix, aangezien kijkfeesten een fantastische manier zijn voor gamers om een ​​pauze te nemen en samen naar hun favoriete films en shows te kijken.

Wat de Netflix Discord-bot echter wel doet, is u helpen programma’s en films te vinden om te bekijken. We hebben allemaal eindeloos door de streamingdienst gescrolld, niet in staat om iets te vinden om naar te kijken. Maar deze Discord-bot zal dat veranderen door aanbevelingen te doen. Het zal ook discussielijnen creëren voor kijkers om te bespreken waar ze naar kijken.

Maar zonder de mogelijkheid om kijkfeesten te vormen, heeft de Netflix Discord-bot schijnbaar hetzelfde doel: gewoon googelen op showaanbevelingen. Hoewel de teaser geen horlogeparty’s noemde, is het mogelijk dat deze functie wordt geïmplementeerd, misschien niet bij de lancering.

Ga voor meer informatie over gamen naar Hoe door te halen op Discord en Hoe lettertypen te wijzigen op Discord op Volsiz.Geef een antwoord