Het spelen van games in de Ultrawide-modus escaleert de game-ervaring alleen maar. Voor actiegames verhoogt het de adrenaline in onze zenuwen, voor racegames verhoogt het de kick en voor horrorgames escaleert het de angst, angst, terreur en wat dan ook. Paranormal Tales is de aankomende horrorvideogame ontwikkeld door Horror Cam Committee en uitgegeven door Joure. Aangezien deze game naar verwachting in het horrorgenre wordt uitgebracht, vragen veel fans van ultrabrede monitoren zich af of het de Ultrawide-modus zal ondersteunen of niet. Lees dit artikel verder om al uw twijfels over Ultrawide Support in Paranormal Tales weg te nemen.

“Speel geen Paranormal Tales”, “Durf PT te spelen”, enz. zijn enkele van de citaten die door uitgevers worden gebruikt voor de gamefans. De boodschap die ze willen overbrengen is dat deze game je volledig doodsbang zal maken. Aan de andere kant kunnen gamefans niet wachten om het te ervaren. In deze game duik je in de horrorervaringen van enkele mensen die er ook een video van hebben opgenomen. Als je op hun plaats bent, moet je tegen de verwachtingen in overleven. Het spelen van deze game op ultrabrede schermen zal een meeslepende ervaring zijn. Maar zou Paranormal Tales een ultrabrede ondersteuning hebben? Laten we er meteen op ingaan.

Paranormal Tales Ultrabrede ondersteuning

Ultrawide Support zorgt voor een breder zicht op de omgeving tijdens het spelen van de games. In een veelbelovend spel als Paranormal Tales wordt het hebben van een meeslepend beeld belangrijker voor de spelers. Maar helaas is er in dit opzicht geen nieuws van de kant van ontwikkelaars. Het is 2022 en veel gamers hebben ultrabrede monitoren. Om dezelfde reden ondersteunt bijna elke nieuwe game die wordt uitgebracht ultrabrede resoluties. Games die ultrawide niet ondersteunen, laten niets dan teleurstelling achter bij gamefans.

Om een ​​ideale lancering te krijgen, moeten ontwikkelaars van Paranormal Tales rekening houden met de vraag naar Ultrawide-ondersteuning. Bovendien, als ontwikkelaars in de toekomst iets over dit onderwerp aankondigen, zal Volsiz u zeker zo snel mogelijk op de hoogte houden. Tot die tijd moet je op de hoogte blijven en de laatste game-updates hier lezen.

Dit was dus alles over Ultrawide Support in Paranormal Tales. Als je dit artikel informatief vond, deel het dan met je vrienden.

Geef een antwoord