Persona 5 Royal is de nieuwste game ontwikkeld door Atlus en P Studios die de harten van fans verovert. De game biedt een geweldige gameplay waarbij de held een meesterdief is en hij heeft de taak de manieren van corrupten te veranderen. De gameplay is gebaseerd op rollenspel en zou spelers ook in staat stellen om niet slechts één einde te ervaren, maar heel veel ervan. Dit wordt bepaald door de in-game persona’s die spelers kunnen ontdekken of de keuzes die mogelijk moeten worden gemaakt. Dit is precies een van de vele redenen waarom Persona 5 Royal een unieke game op zich is, die zoveel geweldige dingen biedt om in de game te doen. Hoe groots het ook is, er lijkt nog steeds een probleem te zijn in het spel. Laten we eens kijken hoe we de Persona 5 Royal kunnen repareren. Kan geen systeemgegevensfout maken.

Hoe geweldig een game ook is als Persona 5 Royal, we moeten ons opnieuw realiseren dat het een aantal fouten in petto heeft. De spelers die het spel tot nu toe hebben gespeeld, komen fouten tegen, zoals het niet kunnen maken van systeemgegevens. Dit betekent dat hun spel soms niet wordt opgeslagen of dat het gewoon niet goed werkt. Het kan ook betekenen dat de fout ervoor kan zorgen dat het spel crasht of niet goed laadt, waardoor spelers tot het uiterste worden gefrustreerd. Dit is precies waarom we hopen met u de mogelijke oplossingen voor deze fout in Persona 5 Royal te bespreken. Laten we er meteen in duiken en naar de oplossingen kijken.

Persona 5 Royal Kan systeemgegevensfout niet maken: hoe dit te verhelpen?

Om dit probleem op te lossen dat de game geen systeemgegevens kan maken, zijn er een aantal oplossingen die nuttig kunnen zijn en mogelijk voor u werken. Sommige van deze om te proberen zijn:

Uw antivirus uitschakelen

Dit is een haalbare oplossing zoals aangegeven door een van de gebruikers. Soms vindt uw pc iets in bepaalde games dat raar is en daarom kan uw antivirusprogramma werken. Deze aanval op je spel van de antivirus dwingt het spel om dergelijke fouten te tonen. Probeer uw antivirus uit te schakelen om te zien of het werkt.

Game-integriteit verifiëren

Om er zeker van te zijn dat je spel niet corrupt is, probeer je het te bevestigen door de integriteit van het spel te verifiëren door naar Steam > Bibliotheek > Persona 5 Royal > Eigenschappen > Lokale bestanden > Integriteit van spelbestanden verifiëren te gaan. Dit zorgt ervoor dat je gamebestanden in orde zijn.

Update uw grafische/GPU-stuurprogramma’s

Soms geeft een game fouten weer zoals hierboven vanwege de onjuiste weergave van in-game graphics. Dit kan gebeuren vanwege verouderde grafische stuurprogramma’s. Zorg ervoor dat je de jouwe bijwerkt, zodat je pc het spel op volle capaciteit kan weergeven zonder dit soort fouten.

Probeer de compatibiliteitsmodus te gebruiken

Dit betekent dat je pc misschien niet krachtig genoeg is om het spel goed aan te kunnen. Dit is de reden waarom het mogelijk geen systeemgegevens kan maken en fouten vertoont. Probeer een compatibiliteitsmodus op je pc in te schakelen, zodat zowel je game als pc op dezelfde pagina staan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram van de game en selecteer Eigenschappen. Selecteer vervolgens het tabblad Compatibiliteit en stel de compatibiliteitsmodus voor Windows 7 in. Dit is slechts een suggestieve oplossing, die al dan niet voor u werkt.

Dit was ons artikel over het oplossen van de fout Kan systeemgegevens niet maken in Persona 5 Royal. Ik hoop dat je het leuk vind. Blijf Volsiz bezoeken voor meer.Geef een antwoord