Uiteindelijk zullen spelers een vreemde puzzel met dierenschilderijen tegenkomen terwijl ze zich een weg banen door het kasteel in Resident Evil Shadows of Rose DLC. Als spelers de puzzel met dierenschilderijen vinden, moeten ze de schilderijen in een bepaalde volgorde rangschikken. Voordat spelers de puzzel zelfs maar kunnen oplossen, moeten ze een ontbrekend zesde schilderij vinden. Hier kun je zowel het ontbrekende dierenschilderij als de puzzel voor het oplossen van de dierenschilderij vinden:

Hoe de Animal Painting-puzzel op te lossen in Resident Evil Shadows of Rose

Om de Resident Evil Animal Painting op te lossen, moet je alle schilderijen in een bepaalde volgorde plaatsen. De volgorde waarin je alle verven moet plaatsen is door prooien en roofdieren. Drie schilderijen met prooidieren moeten aan de ene kant en roofdieren aan de andere kant zijn. Alle schilderijen moeten echter ook tegenover hun respectievelijke roofdier/prooi staan. Dat gezegd hebbende, plaats het schilderij in de onderstaande volgorde:

Waar plaats je prooidierschilderijen in Resident Evil Shadows of Rose

In totaal zijn er drie schilderijen met prooidieren: vlinder, kikker en schaap/geit. Als je de Animal Painting-puzzel wilt oplossen, plaats je de schilderijen in de onderstaande volgorde:

  • Vlinder
  • Kikker
  • Schaap

Waar kun je Predator Animal Paintings plaatsen in Resident Evil Shadows of Rose

Net als de prooischilderijen zijn er ook drie roofdierschilderijen: Fox, Snake en Spider. Ook moet je, net als bij de prooischilderijen, ze in een bepaalde volgorde rangschikken. Dat gezegd hebbende, plaats de roofdierschilderijen in de onderstaande volgorde:

  • Spin
  • Slang
  • Vos

Zorg er bij het plaatsen van alle schilderijen voor dat ze tegenover hun respectievelijke roofdier/prooi staan. Dit is de volgorde om ervoor te zorgen dat elk schilderij binnen is:

  • Vlinder/Spin
  • Kikker/Slang
  • Schapen/Vossen

Je kunt deze puzzel echter pas voltooien als je het schilderij Slang hebt gevonden. Kortom, het schilderij Slang is het schilderij dat ontbreekt in de kamer waar je voor het eerst de Dierenpuzzel vindt. Gelukkig hoef je niet ver te gaan om de vermiste Snake Painting te vinden.

Waar vind je de Snake Animal Painting in Resident Evil Shadows of Rose

Om de Snake Animal Painting in Resident Evil Shadows of Rose te vinden, moet je de Rose-statuutpuzzel oplossen en doorgaan totdat je het zilveren masker vindt. Nadat je het zilveren masker hebt gevonden, blijf je doorgaan totdat je in de onderstaande kamer bent. In deze kamer vind je het ontbrekende schilderij van een slangdier in de kamer voorbij de hieronder aangegeven deuren:

De nasleep van de puzzel van Resident Evil Shadows of Rose Animal Painting oplossen

Nadat je alle schilderijen in de juiste volgorde hebt geplaatst, gaat er een afgesloten kooi open, waarin je een Triocular-sleutel kunt pakken.  Je hebt de Triocular-sleutel nodig om later het Gouden Masker te krijgen dat nodig is voor het oplossen van de Puryifing Crystal-puzzel.

Voor meer informatie over Resident Evil Shadows of Rose en de hoofdgame, hebben we bij Volsiz je gedekt met Hoe je alle Resident Evil-games in volgorde kunt spelen en Alles inbegrepen in de Resident Evil Village Winter’s Expansion DLC.

Geef een antwoord