Het vinden van het zuiverende kristal is essentieel voor de voortgang van het verhaal in Resident Evil Shadows of Rose. Het zuiverende kristal zit echter opgesloten achter een puzzel waarbij je drie maskers moet vinden: brons, zilver en goud. Het is van cruciaal belang om alle drie de maskers te vinden, maar hun locaties zijn aanvankelijk onbekend voor spelers. Gelukkig hoef je ze niet ver te zoeken; hier kun je alle drie de maskers vinden en hoe je de Purifying Crystal Puzzle kunt oplossen.

Hoe de kristallen puzzel op te lossen in Resident Evil Shadows of Rose

Je moet alle drie de maskers vinden om de Resident Evil Shadows of Rose Purifying Crystal Puzzle op te lossen. Gelukkig kun je de meeste maskers vinden door ze gewoon verder te ontwikkelen en te ontgrendelen door puzzels op te lossen. Dat gezegd hebbende, uiteindelijk, als je ver genoeg vordert, zul je alle drie de maskers in het spel vinden. Als je alle drie de maskers hebt gevonden, breng je ze terug naar het standbeeld in de grote zaal, zoals hieronder weergegeven. Door alle drie de maskers op hun respectievelijke plaatsen te plaatsen, wordt de Kristalpuzzel opgelost, zodat je het Zuiverende Kristal kunt pakken. Het nemen van het zuiverende kristal zal een filmpje starten en het verhaal verder brengen.

Waar vind je het bronzen masker in Resident Evil Shadows of Rose

Het eerste masker dat je nodig hebt is het Bronzen Masker, en je kunt het vinden op de binnenplaats in het kasteel. Voordat je het masker kunt krijgen, moet je Rose’s eerste krachtupgrade ontgrendelen: RW Variant Flask One. Je kunt de Flask vinden door een kamer binnen te gaan die grenst aan de binnenplaats. Zoek de kamer en ga helemaal naar een zolder, op de zolder vind je de eerste Rw Variant Flask.

Waar vind je het zilveren masker in Resident Evil Shadows of Rose

Spelers kunnen het zilveren masker vinden door de rozenstandpuzzel op te lossen in Resident Evil Shadows of Rose. Het oplossen van de puzzel leidt spelers naar een kelder waar ze verschillende Mold-vijanden moeten ontwijken, waaronder de vervelende Mold Brute. Ga voorbij alle schurken van Mold en je zult het zilveren masker aan het einde van de kelder vinden.

Waar vind je het gouden masker in Resident Evil Shadows of Rose

Het laatste masker dat je moet vinden is het gouden masker, en je zult het een tijdje niet vinden. Daarom raden we je aan verder te gaan door het kasteel totdat je de Gold Mask-kamer vindt. Wanneer je deze kamer vindt, moet je een kleine puzzel oplossen met Mold Cores om deze te krijgen. Voordat je naar de kamer gaat, raden we je ten zeerste aan om munitie in te slaan en voorraden te sparen, omdat je een paar schimmelvijanden in de puzzelkamer moet bestrijden.

Voor meer informatie over de Resident Evil-games hebben we bij Volsiz een heleboel content voor je, zoals Resident Evil 4 VR Remastered in 2021, releasedatum, lekken en alles wat we weten! en alle knutselrecepten in Resident Evil Village.Geef een antwoord