Een van de meest uitdagende puzzels in Resident Evil Shadows of Rose is een puzzel die spelers de opdracht geeft om Mold-kernen te vernietigen in een zee van neppe. Gelukkig geeft het spel de speler hints over welke Mold Cores de echte zijn. De Fake Mold Core-puzzel is echter getimed, wat de inzet om te overleven verhoogt. Als je de Fake Mold Core-puzzel in Resident Evil Shadows of Rose wilt overleven, gebruik dan de onderstaande oplossing.

Hoe de Resident Evil Shadow of Rose Fake Mold Core-puzzel op te lossen?

Om de Resident Evil Shadows of Rose Fake Modl Core-puzzel op te lossen, moet je je concentreren en zoeken naar de hints die als tekst op de muur verschijnen. De gouden tekst geeft je hints over welke Mold Cores echt zijn. Dat gezegd hebbende, de eerste hint Links,  zal je je leiden naar het vernietigen van de hieronder getoonde First Mold Core:

De volgende Mold Core die je moet vernietigen, kan worden gevonden door de volgende hint van het spel te volgen Rechts en Lager dan vat:

Als je de kern van de lager dan vatvorm volgt, moet je een grote vormkern vernietigen die je kunt vinden door je om te draaien en de hint te volgen, Big Core:

De volgende op de lijst voor het vernietigen van Mold-kernen is degene die kan worden gevonden door rechtstreeks naar het onderstaande plafond te kijken, de hint voor deze Mold-kern is zowel Here als Up:

Als je de hierboven getoonde vormkern vernietigt, wordt de kernpuzzel Fake Mold in Resident Evil Shadows of Rose voltooid, zodat je verder het kasteel in kunt gaan.

Vind meer content over Resident Evil-games bij Volsiz, zoals Hoe je alle Resident Evil-games in volgorde speelt en Hoe je de third-person-modus in Resident Evil Village inschakelt.Geef een antwoord