Fortnite blijft een van de beste Battle Royale-games met hun constante veranderingen en verbeteringen die ervoor zorgen dat spelers elke keer dat ze spelen van de ervaring genieten. Ze houden de boel fris met kaartveranderingen, skins en uitdagingen en stellen spelers in staat deel te nemen aan leuke evenementen zoals Fortnitemares. Je kunt unieke beloningen winnen met Fortnitemares door thema-uitdagingen te voltooien. Bovendien zijn er nog veel meer spookachtige verrassingen op het eiland.

Alle Jack O’ Lantern-locaties in Fortnite

Jack O’ Lanterns maken deel uit van het feestelijke Halloween-decor dat tijdens Fortnitemares over de kaart wordt verspreid. Ze verschijnen meestal naast andere decoraties zoals grafstenen, snoepemmers en opgeblazen ornamenten. Op de kaart vind je ze vooral bij woonhuizen of commerciële bedrijventerreinen.

Hoewel al deze locaties gegarandeerd minstens één uitgesneden pompoen hebben, hebben andere er misschien meer dan andere, zodat je de uitdaging sneller kunt voltooien. Gebieden met meer buurten hebben meer kans om meer gedecoreerd te zijn. Hier kun je er een paar vinden:

 • Shell of High Water – ten noordwesten van Shiny Sound
 • Glanzend geluid
 • Onopvallend huis (en nabijgelegen huis) – ten noorden en noordwesten van Lustrous Lagoon
 • Rickety Rocks – ten noordoosten van Lustrous Lagoon
 • Sunburned Shacks (en nabijgelegen shack) – ten oosten van Herald’s Sanctum
 • Fort Jonesy
 • Gehulde nederzetting – ten zuidoosten van Fort Jonesy
 • Chateau Bob – ten noordwesten van Cloudy Condos
 • Sandblast Estates – Ten zuiden van Chonker’s Speedway
 • Desolate Delta (en het nabijgelegen huis) – ten oosten en noordoosten van Chonker’s Speedway
 • Gekantelde torens
 • Onderzoekslab Minotaurus – ten noordoosten van Tilted Towers
 • Vettig bosje
 • Kladblok – ten oosten van Reality Tree
 • Willow’s Haunt – ten noordoosten van Reality Tree

Hoe Jack O’ Lanterns te vernietigen met een afstandswapen in Fortnite

Onze eerste reactie bij het voltooien van uitdagingen om dingen te ‘vernietigen’, is ze te slaan met onze houweels/oogstgereedschappen, maar voor deze uitdaging wordt expliciet gevraagd ze te vernietigen met een Ranged Weapon. Laat je niet verwarren door de woordkeuze in de titel, want deze uitdaging is supereenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is op de pompoenen schieten met een willekeurig pistool totdat ze breken. Je hoeft er geen afstand van te nemen, dus je kunt er zelfs bovenop staan ​​als je wilt.

Ga naar de bovenstaande feestelijke locaties om wat Jack O’ Lanterns op te sporen en te knallen. Zorg ervoor dat je een pistool gebruikt, en je bent weer een stap dichter bij het claimen van je Fortnitemares-beloningen. Er zijn nog veel meer Fortnitemares-uitdagingen om te voltooien, dus houd een oogje in het zeil voor meer handige gidsen.

Op zoek naar meer Volsiz Fortnite-content? Bekijk onze gidsen over Waar je Jelly Beans kunt vinden in Fortnite of Hoe je op zombies of zombiekippen jaagt in Fortnite!Geef een antwoord