Tijdens The Game Awards 2021 zijn er veel nieuwe games aangekondigd, tot grote vreugde van liefhebbers van videogames. Een van die nieuw onthulde games in Somerville, een aankomende survival-avontuurtitel van de indie-ontwikkelaar Jumpship.

Releasedatum Somerville

De onthullingsaankondigingstrailer voor een nieuwe game genaamd Somerville werd op 9 december 2021 onthuld tijdens de ceremonie van The Game Awards 2021, naast vele andere titels. De trailer bevatte veel prachtige shots van een dystopische wereld met personages die gewoon probeerden te overleven in desolate landelijke en stedelijke woestenijen. Somerville zal ergens in 2022 uitkomen, gebaseerd op de releasedatum van de Steam -pagina.

Somerville – Algemene informatie

Somerville is een avonturenspel onder het sci-fi/apocalyps-genre. Je speelt als het hoofd van je familie en probeert je een weg te banen door een wereld die uit elkaar valt. De game, gemaakt door indie-outfit Jumpship, wordt naar verwachting een sterk verhaalgedreven avontuur met enkele lichte actie-elementen. Somerville kan momenteel worden toegevoegd aan je verlanglijst op Steam, hoewel er geen andere platforms zijn aangekondigd sinds de publicatie van dit artikel.

Wil je meer lezen over aankomende videogames? Zo ja, kijk dan op Wanneer komt Slitterhead vrij? op Volsiz.

Geef een antwoord