Star Ocean: The Divine Force biedt een enorme wereld om te verkennen. Hoewel het lonend kan zijn om te voet te reizen en alle hoeken en gaten te verkennen, kan dit even duren. Gelukkig is er snel reizen, maar je moet het ontgrendelen. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je snel reizen kunt ontgrendelen in Star Ocean: The Divine Force.

Snel reizen ontgrendelen in Star Ocean Divine Force

Snel reizen in Star Ocean: The Divine Force wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld naarmate je verder komt in het spel. Je kunt de eerste paar uur van het spel niet snel reizen, afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt aan het verkennen.

Om snel reizen in Star Ocean: The Divine Force te ontgrendelen, moet je de dokter redden van de Delryk-mijnen. Dit is een zoektocht die je wordt gegeven in de stad na Larcette Village. Zodra je deze zoektocht hebt voltooid, wordt de kaart meer geopend en kun je snel reizen.

Je kunt snel reizen tussen verschillende punten in Star Ocean: The Divine Force. Open gewoon de kaart, selecteer de locatie waar u snel naartoe wilt reizen en bevestig uw selectie. Zoals de wereld van Star Ocean: The Divine Force is vrij groot, dit zal je veel tijd besparen.

Ga voor meer informatie over Star Ocean naar How to remove the vines in Seaport of Rythal in Star Ocean Divine Force en Where to find Tattered Robes in Star Ocean Divine force op Volsiz.Geef een reactie