Call of Duty: Modern Warfare 2 is pure nostalgie dankzij de herkenbare multiplayer-to-campagne-aanbiedingen. Het brengt de traditionele casual-shooter-formule van de franchise terug met een verscheidenheid aan nieuwe toevoegingen en veranderingen. Volg deze gids voor meer informatie over wat de nieuwe Tier 1-afspeellijst biedt in Modern Warfare 2.

Wat is Tier 1 Hardcore in Modern Warfare 2?

In Modern Warfare 2 Multiplayer is Tier 1 een aparte afspeellijst waarmee spelers kunnen strijden in een meer uitdagende omgeving. Dit wordt bereikt door spelers een beperkte HUD en een lagere basisgezondheid te geven in vergelijking met reguliere multiplayer. Verder is vriendelijk vuur ingeschakeld in de Tier 1-afspeellijst, wat betekent dat je squadleden schade oplopen en kunnen sterven als je op ze schiet.

Al deze veranderingen maken de Tier 1-spelmodi moeilijker en realistischer dan de casual multiplayer-ervaring. De Tier 1-afspeellijst is een variatie op de 6v6 Core Map-modi en bevat gamemodi zoals Hardcore, Domination, Kill Confirmed, Team Deathmatch, Free-for-all en meer. Als je oudere Call of Duty-titels hebt gespeeld, herinner je je deze afspeellijst misschien als Hardcore.

Hoe speel je Tier 1 Hardcore in Modern Warfare 2

De Tier 1-afspeellijst verschijnt op het hoofdmenuscherm van de Modern Warfare 2 Multiplayer. U kunt kiezen tussen de normale en Tier 1/Hardcore-ervaring in het gedeelte Snel spelen. Hier kun je ook de specifieke spelmodi die je wilt spelen uitfilteren.

Wanneer wordt de Tier 1-afspeellijst toegevoegd aan Modern Warfare 2?

Tier 1-afspeellijst had bij de wereldwijde lancering van de game aan de multiplayer van Modern Warfare 2 moeten worden toegevoegd, maar is vanaf nu niet beschikbaar in de game. Hopelijk zullen de ontwikkelaars van Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward, deze playlist binnenkort via een kleine update aan de game toevoegen.

Zijn Hardcore- en Tier 1-afspeellijsten hetzelfde in Modern Warfare 2?

In wezen, ja, de beschrijving van Tier 1 volgens Infinity Ward impliceert dat de ervaring vergelijkbaar is met de originele Hardcore-spelmodus. Vanaf nu heeft de ontwikkelingsstudio van Modern Warfare 2 geen informatie verstrekt over waarom ze deze wijziging hebben aangebracht. Hoewel het misschien gewoon een irrelevante verandering is, kan dit ook betekenen dat er iets groots is gepland voor de Call of Duty-multiplayer die zogenaamd twee jaar zal duren.

Het team kan afspeellijsten met een hoger niveau introduceren, zoals Tier 2 en Tier 3, waarin wapens een langzamere time-to-kill (TTK) hebben volgens de beschrijving van de tier. Dit zal zeker een geweldige toevoeging zijn aan het spel en zal spelers aantrekken die de voorkeur geven aan een shooter waarin de operator een aanzienlijke hoeveelheid kogels kan tanken voordat hij sterft, zoals Apex Legends.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over het probleem MW2 repareren ‘blijft crashen op pc, PS5 en Xbox’.Geef een antwoord