We hopen dat je redelijk goed bent met je vaardigheden om monsters te doden. Dit is de vraag die we stellen omdat we niet willen dat je sterft in de nieuwste inzending van de hack-and-slash-gameserie, Bayonetta 3. De game is onlangs uitgebracht voor de Nintendo Switch op 28 oktober en brengt met zich mee een soort canoniek niveau van wangedrochten waar onze varkensstaartheks Bayonetta tegen kan vechten. De wereld waarin ze leeft is in groot gevaar. De duistere entiteit die bekend staat als de Singularity doemt op en moet worden verslagen. Met een aantal bondgenoten die haar steunen en ook haar beroemde wapens zoals haar kenmerkende geweren, moet ze een manier vinden om de kwaadaardige demon met rode ogen te verslaan. Het volbrengen van zo’n taak vereist ook een topniveau van kracht en je verliest duidelijk een deel van je gezondheid door tegen de demonen van het duister te vechten.

Zonder haar volledige kracht is het bijna onmogelijk om zelfs de normale monsters in het spel te verslaan, laat staan ​​de Singularity te verslaan. Om ervoor te zorgen dat onze heldin niet hoeft te lijden in haar zoektocht om haar huis te redden, moeten we manieren leren om haar tijdens het spel in leven en gezond te houden. Het is tenslotte algemeen bekend dat de avatar van een speler, wie het ook is, zonder volledige gezondheid nogal zwak is. Wanneer de spelers het spel spelen en zich een weg banen door monsters, is het belangrijk om strategisch halverwege de strijd manieren te vinden om zichzelf in leven te houden door zichzelf te genezen.


Bayonetta 3: Hoe de gezondheid te herstellen?

Geen enkele videogamespeler zou willen uitsterven aan het begin van een mogelijk lange strijd. Soms gebeurt het dat zelfs de lange tijd die nodig is om tegen een bepaalde slechterik te vechten, vermakelijk kan zijn. Dit zal echter niet gebeuren als de speler niet op het juiste moment zijn gezondheid kan herwinnen. Dit is de reden waarom de spelers de volgende items in de hand moeten hebben om zichzelf te genezen in Bayonetta 3. De belangrijkste belangrijke items bij het verjongen en verzorgen van de avatar naar zijn oorspronkelijke staat zijn als volgt:

  • Heksenharten
  • Groene veren
  • Groene kruid lollies.

Nu is het belangrijk om te beseffen dat deze items gemakkelijk te vinden zijn. De spelers zullen hard moeten werken om ze te krijgen. Als je bijvoorbeeld het eerste item, de Witch Hearts, wilt gaan verzamelen, moet je naar Rodin’s Shop gaan en het item kopen voor 30K orbs. Houd er rekening mee dat de Witch Hearts het belangrijkste item is om gezondheid terug te krijgen, maar het is het moeilijkst om te krijgen. Gebruik het daarom verstandig. Het volgende item, Green Feathers, is nog vrij eenvoudig te verkrijgen. Om deze te krijgen, moet je het spel verkennen zoals ze op de grond worden gevonden. Je kunt er gewoon op gaan staan ​​om ze te verwerven. En de Green Herb Lollipops kunnen moeilijk zelf te kweken zijn, dus je wilt ze nog een keer in de winkel van Rodin kopen. Met dit alles gezegd, zal je badass Bayonetta goed zijn om te gaan. Bezoek zeker Volsiz voor meer.Geef een reactie