In Victoria 3 staat Bureaucratie voor “het vermogen van uw land om de zaken draaiende te houden”. Dit kan eenheid in de administratie van het land inhouden, verschillende kosten gedragen door de overheid, enz. Simpel gezegd, zonder bureaucratie kun je de belangrijkste aspecten van je land niet leiden of onderhouden, zoals bevoorradingslijnen, instellingen, handelsroutes of leger. Dit is de reden waarom het verhogen van het niveau van bureaucratie in Victory 3 uiterst cruciaal is. Omdat de game onlangs is uitgebracht, weten niet veel spelers hoe ze deze kunnen vergroten. Lees het artikel om te leren hoe u de bureaucratie in Victoria 3 kunt vergroten.

Om de natie soepel te laten verlopen, zou elke speler een positieve bureaucratie in het land willen behouden. De negatieve impact van het niet doen omvat het falen van instellingen, markten en uiteindelijk toeleveringslijnen. Ook heeft het niveau van bureaucratie een directe impact op de levensstandaard van pops en het radicalisme daarna. In Victoria 3 werkt het mechanisme van bureaucratie net als BOP’s in de economie. Je moet gewoon een positief saldo aanhouden. Simpel gezegd betekent dit dat de inkomsten uit de bureaucratie hoger moeten zijn dan de uitgaven die eraan worden gedaan. Dus zolang u een “positieve bureaucratie” handhaaft, bent u uit de buurt van problemen. Maar hoe het te vergroten?

Methoden om de bureaucratie in Victoria te vergroten

Er zijn twee manieren waarop u de bureaucratie kunt vergroten, namelijk het verhogen van het inkomen of het verlagen van de uitgaven. Laten we ze een voor een doornemen:

[Verwante: Kun je Victoria 3 spelen op Steam Deck?]

Inkomen verhogen

Het bouwen van overheidsgebouwen is de beste manier om de zakken van de overheid te vullen en haar inkomsten te vergroten. Het belangrijkste voordeel van dergelijke gebouwen is dat ze het inkomen verhogen, terwijl ze andere secundaire voordelen bieden, zoals een boost in verstedelijking en belastingcapaciteit. Vergeet niet om de papiervoorraad in uw land te vergroten na het bouwen van dergelijke gebouwen, aangezien dergelijke gebouwen veel papier verbruiken.

Dalende uitgaven

Er zijn een paar manieren waarop u de bureaucratie-uitgaven kunt verminderen. Je kunt een aantal personeelsleden met pensioen gaan, zoals generaals of admiraals, wetten uitvaardigen zoals erfelijke bureaucraten (bureaucraten), traditionalisme (economisch systeem), op consumptie gebaseerde belastingen (belastingen), vrijhandel, enz.,

Een andere manier om de uitgaven van de overheid te verlagen, is door niet overhaast nieuwe staten op te nemen. Het opnemen van nieuwe staten nadat ze aan uw land zijn toegevoegd, verhoogt de bureaucratiekosten. Je kunt een tijdje wachten en dan uiteindelijk beginnen met het opnemen ervan. Zorg er ook voor dat het niveau van sommige instellingen wordt verlaagd om verdere kosten te verlagen.

Dit waren dus de methoden die u kunt toepassen om de bureaucratie in Victoria 3 te vergroten. We hopen dat u dit artikel nuttig en informatief vond.Geef een antwoord