In Victoria 3 is het cruciaal om de score van de levensstandaard te verhogen om in de toekomst geen problemen te krijgen. De levensstandaardscore varieert van 1 tot 99, waarbij 1 de laagste score is en 99 de hoogste. Een hogere score zal het aantal loyalisten in je land verhogen, terwijl een lagere score het aantal radicalen zal verhogen. Om de levensstandaard te verhogen, heb je een goede gids nodig en daar zijn we ook voor.

De SoL-score geeft weer hoe geweldig het leven in het land is. Het beïnvloedt de twee belangrijkste aspecten van het spel: het geboorte-/sterftecijfer en poployaliteit. Het definieert de mate van het vermogen van de bevolking om te overleven en te gedijen in het land. Bovendien heeft Pops bepaalde vereisten en behoeften. Hun behoeften zijn afhankelijk van hun rijkdom. Naarmate de welvaart toeneemt, nemen ook de behoeften toe. De levensstandaard is onderverdeeld in 3 niveaus. De categorieën zijn verdeeld op basis van de sociale en welvaartsstatus van de pop. De 3 lagen zijn de onderste lagen, de middelste lagen en de bovenste lagen.

Manieren om de levensstandaard te verhogen

De levensstandaard van de pops is direct gerelateerd aan de lagen waartoe ze behoren. De strata betreffen in wezen de lonen die aan mensen worden aangeboden. Een manier om de levensstandaard te verhogen is door de lonen te verhogen. Om dit te waarborgen, moet het gebouw waarin pops worden gebruikt een positief saldo optekenen. Naarmate gebouwen aantrekkelijker worden, zullen er meer mensen aan het werk gaan en zullen de lonen stijgen. Een andere manier om de lonen te verbeteren is door de gebouwen te subsidiëren. Lonen kunnen ook worden verhoogd door een concurrerende workflow te hebben. Hierdoor wordt de loonstructuur hoger. Het ontwikkelen van een breed scala aan industrieën zal zodanig verbeteren dat elke industrie zeker zal bijdragen aan het verhogen van de gemiddelde levensstandaard van het land.

Het verhogen van de sociale uitgaven door het invoeren van armenwetten is ook een manier om de levensstandaard te verhogen. Dit kan voor bepaalde mensen onder een vast normaal loon worden uitgevoerd. Het normale loon kan worden ingesteld als het gemiddelde loon over het hele land. Ook de Wet op de ouderdomspensioenen kan worden geïmplementeerd om de normen te verhogen. Het verlagen van de belastingen zal ook direct bijdragen aan de verhoging van de levensstandaard. Naarmate de belastingen worden verlaagd, zullen pops meer geld hebben om aan zichzelf uit te geven. Dit waren dus enkele manieren waarop de levensstandaard van je bevolking in het spel kan worden verhoogd. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Geef een antwoord