Net als andere levenssims, is energie in Disney Dreamlight Valley heel belangrijk voor hoeveel je kunt graven, boeren, mijnen, vissen en andere activiteiten. Maar gelukkig is het gemakkelijk aan te vullen en hoef je het niet uit te slapen of te wachten op een nieuwe dag om dingen weer in beweging te krijgen. Hier is alles wat u moet weten over het verhogen en behouden van het energieniveau van Disney Dreamlight Valley.

Hoe energie terug te winnen in Disney Dreamlight Valley

Als je uitgeput bent van het gebruik van je Royal Tools in Disney Dreamlight Valley, is de gemakkelijkste manier om je energie terug te winnen in Disney Dreamlight Valley door naar binnen te gaan in je huis. Zodra je het interieur bereikt, zou je je Energy bar snel moeten zien vullen, waarna je weer naar buiten kunt gaan om je avonturen voort te zetten.

De andere manier om Disney Dreamlight Valley Energy te herstellen, is door voedsel te eten, wat je doet door je inventaris te openen, iets eetbaars te selecteren en de Eat-prompt te volgen. Onder aan dit scherm zie je een getal naast de blauwe wolk die de hoeveelheid energie bevestigt die je ontvangt door het item te consumeren, maar houd er rekening mee dat tenzij het voedsel gaar is (waar we in een moment), dan kunt u uw reep niet verder vullen dan het maximale niveau, dus u moet kiezen wat u wilt eten op basis van uw huidige energiebehoeften en de meest voedzame voedingsmiddelen bewaren voor wanneer u ze het meest nodig heeft.

Als je eten hebt dat tot een maaltijd is gekookt, weergegeven door een sterbeoordeling ertegen, dan kun je dat consumeren om je Disney Dreamlight Valley Energy-reep boven het maximale niveau aan te vullen – bijvoorbeeld het recept voor Disney Dreamlight Valley-ratatouille is een gemakkelijk te maken en voedzame vijfsterrenmaaltijd en Disney Dreamlight Valley Lobsters leveren ook veel energie! De balk wordt een tweede keer gevuld met een sprankelende gouden kleur in plaats van blauw, en dit betekent dat je de Well Fed-bonus van kracht hebt, die je bewegingssnelheid met ongeveer 15% verhoogt. Deze verbetering is vooral handig omdat er geen sprintknop in het spel is, wat betekent dat goed gevoed zijn de enige manier is om goed te rennen.

Hoe u uw maximale energie kunt verhogen in Disney Dreamlight Valley

Om je maximale energie in Disney Dreamlight Valley te vergroten, moet je je vriendschappen met andere personages versterken en ervaring opdoen om een ​​level omhoog te gaan. Je kunt dit doen door ervoor te zorgen dat je waar mogelijk een dorpeling bij je hebt, missies af te ronden en tal van activiteiten te voltooien, zoals nachtdoornen opruimen, vissen, oogsten en meer. Elke keer dat je een level omhoog gaat, kun je meer energie opslaan in je balk, wat betekent dat je verder kunt verkennen terwijl je meer activiteiten in één keer uitvoert voordat je bezwijkt voor uitputting en je niveaus moet aanvullen.Geef een reactie