De kaart is niet zo groot, maar Disney Dreamlight Valley fast travel bestaat wel als je jezelf met een zwaai van een toverstok over de kaart wilt toveren… of nou ja. Het enige wat je hoeft te doen om snel reizen in Disney Dreamlight Valley te ontgrendelen, is Star Coins gebruiken om de Wishing Well in elk gebied van de kaart te ontgrendelen na het voltooien van de zoektocht genaamd ‘Friendship is Everything’. Zodra je ze allemaal hebt ontgrendeld – met Star Coins – kun je er tussen of naar een van hen teleporteren, waar je ook bent op de kaart.

Dit is wat je moet weten over het ontgrendelen van Wells en het gebruik van snel reizen in Disney Dreamlight Valley.

Hoe Wishing Wells te gebruiken voor snel reizen in Disney Dreamlight Valley

(Afbeelding: © Gameloft)

Als u snel wilt reizen met een Disney Dreamlight Valley Wishing Well, moet u ervoor zorgen dat deze eerst actief is. Actieve putten zijn op de kaart gemarkeerd met een paars pictogram en zien er schoon uit, niet aangetast door duistere magie en zijn niet bedekt met houten planken. Als u actieve putten heeft, kunt u er snel naartoe reizen door op het relevante pictogram op de kaart te klikken. Als u op het pictogram klikt, wordt u onmiddellijk naar de door u gekozen bron geteleporteerd. Behalve dat je alleen naar actieve bronnen kunt reizen, zijn er geen andere beperkingen: je kunt overal en altijd naar een bron vervormen, hoewel bepaalde missies snel reizen tijdelijk kunnen blokkeren.

Helaas krijg je geen goede toegang tot de Wishing Well snelle reisoptie totdat je een Realm bezoekt en een zoektocht krijgt van Merlin genaamd ‘Friendship Is Everything’. Dit is wat je moet doen om deze zoektocht te voltooien en snel reizen in Wishing Well te ontgrendelen:

  1. Bereik vriendschapsniveau 5 met drie verschillende Disney-dorpsbewoners.
  2. Praat weer met Merlijn.
  3. Verzamel de Orb of Friendship van de doornen en plaats deze in de nabijgelegen Pillar.
  4. Praat met Merlijn bij de Peaceful Meadow Wishing Well.

Het plaatsen van de Orb of Friendship in de Pillar reinigt het gebied van alle duistere magie en maakt de put veilig, maar hij is zwaar beschadigd. Merlin zal ook wat reparaties uitvoeren, waardoor je de put kunt gebruiken voor snel reizen. Elk van de acht gebieden in Dreamlight Valley heeft zijn eigen bron en je moet ongeveer dezelfde procedure doorlopen als hierboven beschreven: pak de relevante bol van het gebied en plaats deze in de pilaar om de bron te reinigen. Echter, Scrooge McDuck en zijn capriolen om geld te verdienen, betekenen dat je een Disney Dreamlight Valley Star Coins-vergoeding moet betalen om een ​​put te repareren om hem vanaf nu te gebruiken voor snel reizen – waar is de magie van Merlijn als je hem nodig hebt ?!

Hoe het Dream Castle te gebruiken voor snel reizen in Disney Dreamlight Valley

(Afbeelding: © Gameloft)

De tweede manier van snel reizen is door het Dream Castle te gebruiken. Net als bij de Wishing Wells, kun je op het Dream Castle-pictogram op de kaart klikken, dat zich net boven het hoofdplein bevindt, behalve dat je kunt kiezen uit een lijst met plaatsen om naartoe te teleporteren. Dit omvat alle Wishing Wells die je hebt hersteld en alle Disney Realms waartoe je toegang hebt ontgrendeld in het Dream Castle. Houd er rekening mee dat je niet van Realm naar Realm kunt reizen, dus je moet terugkeren naar de hoofdwereld van Dreamlight Valley en het Dream Castle opnieuw gebruiken om ergens anders heen te reizen.

Toegang tot het Dream Castle wordt vrij vroeg verleend als onderdeel van de zoektocht genaamd ‘The Dream Castle’, rond de tijd dat je ook de Disney Dreamlight Valley Royal Tools krijgt. Dit is wat u moet doen:

  • Ontmoet Merlijn in het Droomkasteel. Hij zal uitleggen dat je Dreamlight moet verzamelen – een valuta die je verdient door uitdagingen en taken te voltooien – om de Nachtdoornen uit het kasteel te verwijderen.
  • Verzamel 2000 Dreamlight en keer terug naar het kasteel.
  • Gebruik Dreamlight om de Nachtdoornen te verwijderen en het kasteelinterieur te ontgrendelen.
  • Ga het kasteel binnen en kies je eerste rijk.

Nu het kasteel is ontgrendeld, kun je nu de snelle reismogelijkheden Wishing Well en Realm in Disney Dreamlight Valley gebruiken door op het kaartpictogram te klikken. Met Realms kun je nieuwe missies en personages krijgen in Disney Dreamlight Valley.

Sneller bewegen in Disney Dreamlight Valley

Hoewel Disney Dreamlight Valley snel kan reizen, mist het helaas een sprintknop van welke aard dan ook om je bewegingssnelheid te verhogen. U kunt echter de tijdelijke Well Fed-bonus krijgen waardoor u ongeveer 15% sneller beweegt. Deze buff is actief wanneer je Disney Dreamlight Valley Energy-reep te vol is na het eten van een stevige, bereide maaltijd. We hebben hier ook tal van andere Disney Dreamlight Valley-tips.

Geef een antwoord