Om The Phantom Flippers Challenge in BitLife te voltooien, moeten spelers de volgende hoofddoelen bereiken:

  • Word een exorcist
  • Koop meer dan tien spookachtige eigendommen
  • Exorise meer dan 15 sterke drank
  • Verdien meer dan vijf miljoen winst door spookachtige eigendommen om te draaien
  • Woon in een spookhuis

BitLife The Phantom Flippers Challenge – Stap voor stap handleiding

Het voltooien van de Phantom Flippers-uitdaging van BitLife is eenvoudig als je eenmaal weet hoe je elk doel in de uitdaging kunt bereiken. Begin met het maken van een willekeurig personage naar keuze en volg de onderstaande stappen.

Hoe word je een exorcist in BitLife

Het eerste doel van de Phantom Flippers-uitdaging is om een ​​Exorcist te worden. In tegenstelling tot andere populaire banen in BitLife waarvoor een hbo- of universitaire graad vereist is, is exorcist worden eenvoudig, omdat je alleen een middelbare schooldiploma nodig hebt. Begin je leven en maak de middelbare school af. Ga na je afstuderen naar het gedeelte Vacatures en zoek naar een bericht met de titel ‘Exorcist’. Kraak het interview en je wordt een exorcist. Als je zo’n baan niet kunt vinden, verouder dan en ververs de lijsten.

Haunted Properties kopen in BitLife

De tweede taak in de uitdaging is om Haunted Properties te kopen. Ga hiervoor naar het tabblad activiteiten en kies het gedeelte winkelen. Selecteer nu in het winkelgedeelte “Real Estate Brokers“. Koop in de lijsten elk huistype met het voorvoegsel “Haunted” en de taak is voorbij.

Hoe geesten uit te drijven in BitLife

De derde taak in BitLife is om meer dan 15 geesten in BitLife uit te drijven. Het beste om zoveel geesten weg te jagen, is door in een van je spookachtige bezittingen te leven. Ga naar je Assets-tabblad en klik op een van je spookachtige eigendommen. Selecteer nu de optie Spirits  en voer er een exorcisme op uit. Nadat je meer dan 15 geesten hebt verdreven, is het doel voorbij.

Hoe je meer geld kunt verdienen door een spookhuis om te draaien in BitLife

De voorlaatste taak in BitLife is om meer dan $ 5 miljoen te verdienen door spookhuizen in BitLife om te draaien. Om dit te doen, moet u uw eigendom renoveren en investeren om ze tegen een hogere prijs te verkopen. Open het tabblad Activa  en kies het huis dat u wilt doorverkopen. Selecteer nu de optie “Renovatie” en stel een budget vast. Na het renoveren van het huis, verkoopt u het onroerend goed tegen een hoger tarief om winst te maken. Verzamel meer dan $ 5 miljoen  om de vierde taak te voltooien.

Hoe te leven in een spookhuis in BitLife

De laatste taak in The Phantom Flippers-uitdaging is om in een Haunted Mansion te wonen. Koop, net als bij de tweede taak, een spookhuis van het type herenhuis uit het winkelgedeelte in plaats van de standaardhuizen. Na het krijgen van het huis is de hele uitdaging voorbij.

Ga voor meer informatie over BitLife naar Hoe Ghosts op te roepen in BitLife? of Hoe word je een exorcist in BitLife op Volsiz.Geef een antwoord