In Gotham Knights moet je de misdaad bestrijden om de stad te redden van boeven en schurken. Je zult de erfenis van Batman moeten voortzetten en hebt dus geen andere keuze dan verschillende gevechten aan te gaan. Tijdens gevechten speelt je gezondheid een grote rol. Als je een slechte gezondheid hebt, zou het moeilijk voor je zijn om het lang vol te houden. Dit is de reden waarom er gezondheidskits beschikbaar zijn in het spel, zodat je HP kunt herstellen wanneer je bijna leeg bent. Maar er is een limiet aan het aantal gezondheidskits dat u kunt dragen. Wat als u een tekort aan deze gezondheidskits krijgt? Is er een manier om meer te krijgen? Het antwoord op al deze vragen is ‘JA’! en we zijn hier met een gids om je te laten zien hoe je ze in Gotham Knights kunt krijgen.

Gotham Knights: gezondheidspakketten krijgen

In Gotham Knights kun je je gezondheid het beste herstellen door terug te gaan naar het Belfort. Dit is de belangrijkste basis van uw operaties en wanneer u hier aankomt, zult u al uw gezondheid terugkrijgen. Je krijgt hier zeven gezondheidskits. Maar het zal niet altijd mogelijk zijn om Belfort te bereiken, vooral in het geval van een lopende missie. Dus in zo’n situatie kun je rondkijken voor Ambulances. Als je een ambulance in de buurt kunt zien, ga er dan naar toe. Naast de ambulance kun je kisten zien. Als je ze opent, kun je wat gezondheidskits krijgen.

Maar laten we een andere situatie aannemen. Je zit midden in een gevecht en je voelt dat je gezondheid achteruit gaat. Je kunt niet terug naar Belfort omdat je midden in een missie zit, en je kunt ook geen ambulance in de buurt zien. Is er een manier om toch je gezondheid te herstellen? Het antwoord op deze vraag is wederom ‘JA’! Zelfs als er geen Ambulance in de buurt is, kunt u nog steeds uw gezondheid herstellen. Om dit te doen, moet je een grote Brute Enemy bevechten. Hoe meer vijanden je doodt, hoe groter de kans dat ze gezondheidskits laten vallen. Nadat je deze vijanden hebt verslagen, kun je de gezondheidskit zien die ze hebben laten vallen in de vorm van een ‘PLUS’-teken. Het zal aanwezig zijn op de plek waar ze zijn ingestort. U moet naar de exacte plek van het bord gaan om uw gezondheid te herstellen.Geef een reactie