Gotham Knights is een spel waarin je vijanden moet uitschakelen om de misdaad in Gotham te verminderen. Er zijn vier hoofdrolspelers in het spel en je mag ze allemaal spelen. Er zijn een aantal missies die je moet voltooien als onderdeel van het spel. Deze missies zijn degenen waar misdaad plaatsvindt, en je moet het stoppen. Maar er zijn ook een aantal geplande misdaden in deze stad. Deze misdaden staan ​​op het punt te gebeuren zoals ze van tevoren gepland zijn, en jij kunt ze ook stoppen. Je zult dit ook als onderdeel van een quest moeten doen. Als je niet weet hoe je misdaden met voorbedachten rade in Gotham Knights kunt vinden, zijn we hier met een gids om je te helpen.

Gotham Knights: Misdrijven met voorbedachten rade krijgen

Informatie krijgen over misdaden met voorbedachten rade in Gotham Knights is geen moeilijke taak, maar wel een lastige. De gebruikelijke manier om een ​​missie te voltooien is om de locatie te bereiken en te vechten met de goons en schurken. Nadat je ze hebt verslagen, is je missie voltooid. Je kunt de vijanden ook scannen met behulp van de AR-scanner voordat je een gebouw binnengaat. Dit geeft je een idee van de exacte locatie van de vijanden. Alleen hen verslaan zal je zeker helpen bij het voltooien van de missie, maar je moet een persoon te pakken krijgen met een ‘Vraagteken’-teken boven zijn hoofd. Het is zo omdat die persoon degene is die je kan helpen met de aanwijzingen over de misdaden met voorbedachten rade in de stad. Nadat je alle informatie hebt gehaald, moet je terug naar het Belfort. Zodra je Belfry bereikt, moet je deze gegevens uploaden naar je Batcomputer.

Bij een misdrijf met voorbedachten rade is de kans groot dat een informant opduikt en moet u deze dus blijven zoeken op de plaats delict. Zij zijn degenen die je aanwijzingen zullen geven over meer van dergelijke misdaden in de stad. Hoe meer informanten je krijgt, hoe groter je kansen om meer aanwijzingen te krijgen, dus je zult in staat zijn om meer locaties van dergelijke misdaden te krijgen. Je kunt deze misdaden gemakkelijk op de kaart zien omdat ze als een rode markering verschijnen.Geef een antwoord