Mastery Camos zijn ontgrendelbare wapencamo’s in Call of Duty die spelers kunnen verdienen door specifieke wapenuitdagingen te voltooien. In Modern Warfare 2 heeft het Gunsmith Weapon Tuning-systeem grote revisies ondergaan, waardoor spelers meer mogelijkheden kunnen verkennen als het gaat om wapenaanpassingen. Wat Camos betreft, zullen de meeste spelers echter de prestigieuze Mastery Camos willen ontgrendelen om hun prestatie met trots te dragen. In deze gids leggen we uit hoe je Mastery Camos kunt ontgrendelen voor alle wapens in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Alle wapenbeheersingscamo’s en uitdagingen in MW2

Wapencamo’s in Modern Warfare 2 zijn onderverdeeld in twee categorieën: Basiscamo ’s en Mastery Camos. Nadat je alle vier de basiscamo’s voor een bepaald wapen hebt ontgrendeld, ontgrendel je de eerste Mastery Camo Challenge van het wapen, die je voltooit en je de Gold Mastery Camo krijgt. Opgemerkt moet worden dat Mastery Camo’s exclusief zijn voor wapens en dat de Mastery Camo van elk wapen afzonderlijk moet worden ontgrendeld. Dit zijn alle Mastery Camo-uitdagingen in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Hoe Gold Mastery Camo te ontgrendelen in Modern Warfare 2

Om de Gold Camo Mastery Challenge te ontgrendelen, moeten spelers alle vier Base Camo’s voor dat wapen al hebben ontgrendeld. Om de Gold Camo voor elk wapen in Modern Warfare 2 te ontgrendelen, moeten spelers een bepaald aantal kills krijgen zonder een bepaald aantal keren dood te gaan. Als je dit doet, wordt de Gold Camo voor dat specifieke wapen ontgrendeld.

Platinum Mastery Camo ontgrendelen in Modern Warfare 2

Om Platinum Camos te ontgrendelen, moeten spelers een minimumaantal Gold Camos ontgrendelen in een bepaalde wapencategorie. Dit aantal kan variëren tussen verschillende wapencategorieën en is gelijk aan het aantal wapens in die categorie. Spelers kunnen Platinum Camos ontgrendelen voor de volgende wapencategorieën:

  • Aanvalsgeweer
  • Gevechtsgeweer
  • SMG
  • LMG
  • Scherpschuttersgeweer
  • Scherpschuttersgeweer
  • zijarm
  • Launcher
  • Melee

Hoe Polyatomic Mastery Camo te ontgrendelen in Modern Warfare 2

Spelers kunnen de Polyatomic Camo Mastery Challenge ontgrendelen nadat ze met succes Platinum Camos hebben ontgrendeld voor 51 wapens in alle beschikbare wapencategorieën. Net als bij Gold Camos, varieert de Polyatomic Camo Mastery Challenge voor elke wapencategorie. De Mastery Challenge om Polyatomic Camo voor het M4-geweer te ontgrendelen, zal bijvoorbeeld anders zijn dan die van de RPG-7.

Hoe Orion Mastery Camo te ontgrendelen in Modern Warfare 2

Om de Orion Camo voor hun wapens te ontgrendelen, moeten spelers Polyatomic Camos ontgrendelen voor ten minste 51 wapens in alle beschikbare wapencategorieën. Zodra je dit doet, krijgt elk wapen dat de Polyatomic Camo heeft ontgrendeld, de Orion Camo. Na de eerste 51 wapens, zal elke volgende Polyatomic Camo-ontgrendeling voor een wapen automatisch de Orion Camo voor dat wapen ontgrendelen.

Vraag je je af hoe je een Blueprint-wapen kunt inzetten in Modern Warfare 2? Bekijk Hoe Blueprints in MW2 uit te rusten, hier op Volsiz.Geef een reactie