Victoria 3 is een zeer complex spel waarbij je de natie moet begeleiden bij het bedenken van strategieën voor sociale, politieke en industriële veranderingen. Om een ​​goede beslisser te zijn, moet men weten hoe om te gaan met de markt die van grote waarde is in het spel. Als je nieuw bent, kun je het gemakkelijk leren via dit artikel. Dus, zonder verder oponthoud, laten we meteen ingaan op de details over internationale en nationale markten in Victoria 3 en hoe deze te beheren.

De marktprijzen en hun economische impact zijn direct gerelateerd aan vraag en aanbod, dat ook in het spel opgaat. Elk land in Victoria 3 heeft zijn eigen nationale markt, tenzij en totdat het land deel uitmaakt van een ander land. Wanneer een land door een ander land wordt verworven, deelt het een nationale markt met het heersende land. In Victoria 3 worden de prijzen van goederen bepaald door hun totale koop- en verkooporders, volgens de wet van vraag en aanbod. Goederen in elke markt omvatten de basisprijs en de lokale prijs. Lokale prijs is de prijs waartegen pops de goederen kopen. Nu je de basis hebt begrepen, gaan we begrijpen hoe je deze markten in het spel kunt beheren.

[Verwante: Hoe om te gaan met radicalen in Victoria 3?]

Markten beheren in Victoria 3

Markt toegang

Om op de markt te komen, moet u op de hoogte zijn van Markttoegang. Het verwijst naar het deel van de markt dat door verschillende staten wordt verworven op basis van hun productiecapaciteit. Elke staat moet een hoge markttoegang hebben, anders zou het moeilijk zijn om goederen te verkopen of te kopen. Om de lijst met staten te zien die deelnemen aan dezelfde nationale markt, moet u naar het tabblad Leden in het marktmenu gaan. Afgezien daarvan hebben de handelsroute, belastingen en marktbeleid ook rechtstreeks invloed op de marktactiviteiten.

Handelsroutes

Handelsroutes variëren afhankelijk van het type goed. Om de meest geschikte route te vinden voor elk goed om te exporteren of te importeren, ga je naar het menu Handel. U kunt alleen handelen met de staat waarin u uw belang heeft aangegeven. Voordat u de handelsroute voor een bepaald goed kiest, moet u goed analyseren hoe dit uiteindelijk uw nationale markt zal beïnvloeden.

Belasting (Tarieven)

Terwijl de handel in goederen plaatsvindt, worden ook handelsbelastingen geheven, die tarieven of handelsbelastingen worden genoemd. De belastingen worden rechtstreeks geheven op de inkomsten van de invoer en de uitvoer. Deze worden vervolgens rechtstreeks naar de portemonnee van de overheid gestuurd. De game bevat in totaal 4 handelsbeleidsregels. Maar u moet er rekening mee houden dat als u vrijhandelswetten heeft uitgevaardigd, u de handelsbelasting niet kunt opleggen en dus uw zakken niet kunt vullen. U kunt ook instellingen toepassen zoals “Binnenlands aanbod beschermen” of “Export aanmoedigen” terwijl u het marktbeleid van een goed bepaalt om import en export te reguleren. Dit waren dus allemaal aspecten die je in het spel moet begrijpen en verkennen om de markt in Victoria 3 te beheren. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.Geef een antwoord